Housekeepers

Partyscene Redactie | 20 november 2008
headlines

Housekeepers in de Amsterdamse club Home staat klaar voor een nieuw editie, met Roog.

De Purple Music Label Night hosted by Housekeepers tijdens de ADE was een groot succes! Een vette avond vol dikke house. Daarna zijn er weer de reguliere edities geweest van het concept, maar voor komende vrijdag, 21 november, staat er weer een fijne avond gepland, met niemand minder dan Roog. Deze Nederlandse househeld wordt wereldwijd gerespecteerd en reist de hele wereld over om zijn draaikunsten te vertonen. In Home zal hij een ouderwetse heerlijke, diepe en soulvolle house set ten gehore brengen.

roog

Vanzelfsprekend zijn ook residents Greg van Bueren (Hardsoul),BaZ en Mike Scot erbij. Boven in the Living Room zullen Chicks with Skillz hun dames van stal halen. W&dy, Lin, Susanne Alt & Miss Bunty zullen de gasten verblijden met hun heerlijke beats als prachtige verschijningen. Het feest begint om 23.00 uur en gaat door tot 05.00 uur. Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur.

Partyscene mag 3x2 kaarten weggegeven voor dit feest. Wees er snel bij, want de inschrijving sluit vandaag. Winnen doe je hier.

Check ook www.clubhome.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws