Dodelijk ongeval ILT-bezoeksters

Partyscene Redactie | 16 november 2008
headlines

Bij een ernstig auto-ongeluk in België zijn drie Nederlandse bezoeksters van I Love Techno overleden. Hun auto ramde rond 08:30 uur de pilaar van een viaduct bij Schoten.


Het ongeval vond plaats op de E19, de autosnelweg tussen Antwerpen en Breda. De auto van de jonge vrouwen raakte in een lichte bocht van de weg. De auto vloog over de vangrail en kwam tot stilstand om de pilaar van een viaduct. De drie inzittenden waren op slag dood.


De vrouwen van de auto waren twee zussen van 17 en hun 20-jarige buurmeisje. Zij waren allen afkomstig uit de regio Rotterdam.


"Waarschijnlijk is de bestuurster in slaap gevallen", zei een brandweercommandant. De bestuurster was volgens hem niet onder invloed van drank of drugs. Ze droeg een gordel, net als de slapende passagiers op de achterbank, maar dat mocht niet baten.


Volgens de Gazet van Antwerpen zal er geen autopsie op het lichaam plaatsvinden om te onderzoeken of er daadwerkelijk sprake was van drank of drugsgebruik. Het Antwerpse parket van de procureur des Konings is er vrijwel zeker van dat de bestuurster in slaap is gedommeld.


I Love Techno, het grootste indoor technofeest van Europa, vond zaterdag 15 november plaats in de Flanders Expo in Gent.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws