Tiësto remixt Alone in the Dark

Partyscene Redactie | 15 november 2008
headlines

Tiësto heeft de soundtrack van videogame Alone in the Dark geremixt. Het Playstation 3 spel zal samen exclusieve release wereldwijd verschijnen op cd-singe, digitale download en gelimiteerde picture disc vinyl. Het spel ligt dinsdag in de winkel.


In Alone In The Dark: Inferno neemt de speler de rol in van de paranormaal begaafde onderzoeker Edward Carnby, die gedurende één apocalyptische nacht vecht om te overleven in de straten van New York terwijl hij het wereldschokkende geheim achter New York’s Central Park moet ontrafelen. De eerste reacties op de game zijn volgens ontwikkelaar Atari veelbelovend.


Tiësto remixt Alone in the DarkTiësto nam de krachtige orkestrale muziek en het sinistere Bulgaarse koor van Olivier Deriviere’s originele soundtrack als hoofdbestanddelen voor zijn remix.


“De originele soundtrack is een geweldige compositie met veel ingrediënten die perfect pasten in de remix”, aldus Tiësto.

“Voor mij was het de eerste keer dat ik een remix geproduceerd heb voor een videogame, wat dus een mooie uitdaging was. Ik heb er erg van genoten!”


Maar heeft de dj de track ook écht zelf gemaakt? Criticasters van de artiestbeweren namelijk dat zijn platen voor hem worden gemaakt.


Recentelijk werd Tiësto zelfs beschuldigd van plagiaat. De zaak loopt, Partyscene houdt je op de hoogte.



Meer informatie over de videogame vind je op de website www.centraldark.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws