Minimal Fabric

Partyscene Redactie | 14 november 2008
headlines

Deze editie van Minimal Fabric zal geheel in het teken staan van de nieuwe house sound met een line up waarin veel plek is ingeruimd voor jong en fris talent.

De opening in de bovenzaal wordt verzorgd door Reau die voor deze gelegenheid een sparringpartner heeft gevonden in Victor Badoux. Als deze jongens om 12 uur hun laatste plaatje gedraaid hebben geven zij het stokje door aan Thomas Dijk aka Mini Dijk aka Dijk van een vent. Deze jongen, binnen de scene zeker geen onbekende, zal debuteren dus zorg dat je er bij bent! Wat je van hem kunt verwachten? Een eigentijds eigenwijs house geluid!
Minimal Fabric
Na Thomas zullen om 01.30 de Ruijge Kornuijten starten om twee uur lang het publiek te trakteren op hun sexy housy sound. Resident Ricketic zal daarna de avond in de bovenzaal afsluiten op een manier zoals alleen hij dat kan.

In de beneden zaal zal JPK de opening voor zijn rekening nemen. Beter bekend als Jasper Pastoors en in de functie van light operator zal hij laten zien dat hij ook achter de draaitafels zijn mannetje staat. Na JPK zal Reiss twee uur lang zijn ding doen. Diepe housegrooves afgewisseld met karakteristieke Chicago klappers is wat je van hem kunt verwachten.

Na Reiss zal van 02:00 tot 03:00 Makam zijn opwachting maken. Hij zal in de nabije toekomst platen uitbrengen op o.a Sushitech en Soweso, het nieuwe label van Kabale und Lauhaus. Als je een preview wil op de releases van Makam, één van de meest getalenteerde house producers van Nederland, is deze liveset absoluut een must! De beneden zaal zal worden afgesloten, geheel in stijl, door de Amsterdamse baas Boris Werner, house met ballen dus!

www.clubhome.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws