Line-up Extrema NYE bekend

Partyscene Redactie | 9 november 2008
headlines

Het gonsde van de geruchten en enkele namen waren al uitgelekt. Maar vrijdag maakte organisator Extrema de line-up van Extrema NYE officieel bekend. Het feest vindt plaats in het Klokgebouw Endhoven.


Op NYE geeft de Brabantse organisator ook het startsein aan haar nieuwe jaarthema ‘Give’. Hiermee hoopt Extrema mensen bewegen om meer te geven aan elkaar. Het thema is gekozen, omdat er in de westerse wereld een toenemende focus op materialisme heerst.


Extrema hoopt dat het zwaartepunt verschuift en dat mensen meer met elkaar dan naast elkaar gaan leven.  Pas dan ontstaan er de mooiste dingen.


Maar op Extrema NYE is er ook muziek, veel muziek. Je kunt in vier area’s dansen op artiesten als Steve Angello, Sandy Rivera, Gabriel Ananda, Technasia, 2000 and One, Speedy J, Kabale und Liebe, Rejected en dj Remy.


Chillen kun je in Ricco’s Village. Onder het genot van heerlijke salades, pizza’s en pasta’s waan je je in mediterrane sferen met Fabrizio Pennisi, de winnaar van het Italiaanse songfestival, en Cubaanse livemuziek van Canatamigo, , de meest swingende salsa en latina jazzband van Nederland.


Extrema NYE 2008


Kaarten kosten €49,50 excl. Fee en koop je online via Timoco en bij alle BelCompany-filialen in Nederland. De organisatie laat weten dat Extrema NYE ieder jaar ruim van tevoren uitverkoopt, dus wees er op tijd bij. Meer info op www.extrema.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws