Charmin\'

Partyscene Redactie | 5 november 2008
headlines

Charmin' zal vanaf zaterdag 8 november a.s. een nieuwe maandelijkse clubavond worden in club Home te Amsterdam, georganiseerd door Underground Productions (UP).

Het idee achter Charmin' is gevormd door initiatiefnemers Dauphin, Raymon Hollander en John Joseph die zelf al een aantal jaar als dj actief zijn in het Amsterdamse nachtleven. Ze gaan volgens eigen zeggen een bijzondere en creatieve clubavond neerzetten met verrassingselementen die een meerwaarde geven aan de feest sfeer en beleving van het feest. Denk aan rondlopende gekke acts, muzikale ondersteuning van een zangeres, saxofonist of percussie, opzwepende bijdragen van goede mc’s en een mooie aankleding van de avond.
Charmin
Elke maand zal een eigen thema (met een 'knipoog') meekrijgen. De inspiratie voor het thema van de eerste editie is Lollypop. Iedere maand schittert een nieuw Charmin' model volgens het thema gekleed op de flyer en zullen de 10 beste foto's van de shoot op de website www.charmin.nu (vanaf 8 november a.s. online) te bewonderen zijn. Getalenteerde nieuwe modellen kunnen zich aanmelden via de website om Charmin' model van de maand te worden. Met de gelukkige zal geheel kosteloos een professionele fotoshoot gedaan worden door Mavano Agency.

Voor de muziek staan goede smaak en kwaliteit hoog in het vaandel; Het zal een mix worden van toegankelijke en de meer underground georiënteerde sounds. Diverse stijlen als house, techhouse, minimal house en warme techno zullen op de avond in de twee ruimtes van club Home aan bod komen. In de stijlvolle ambiance van de Living/Bedroom komt de house/disco sound goed tot zijn recht en de Basement zal meer gericht zijn op de wat pittigere sound van techhouse en techno. Residents van de avond Dauphin, Raymon Hollander en John Joseph zullen elke maand top dj’s en locale helden uitnodigen om het feest compleet te maken.

Voor de line-up van de eerste editie van Charmin' staan Isis (All Is One), Thomas Martojo & Casper Tielrooij (Dekmantel) en Arjuna Schiks live (Winnaar Vinylized 2008) op het programma. Zet Charmin' maar op elke tweede zaterdag van de maand in je agenda, deze avond wil je niet missen!

Club Home

Wagenstraat 3 Amsterdam

23.00-05.00

Tickets: presale 9,- (excl. fee) hier

Deur: 11,-

www.clubhome.nl

www.beatfreax.com

www.charmin.nu (vanaf 8 november)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws