Dance to a new job

Partyscene Redactie | 4 november 2008
headlines

recruitment danceOp donderdag 20 november 2008 wordt in Hotel Arena de tweede editie van het Recruitment Industry Dance Event georganiseerd. Dit feestje is speciaal voor recruiters en iedereen die een nieuwe baan zoekt en van een leuk feestje houdt.

Deze party wordt dit jaar voor de 2e keer georganiseerd. Banenbeurzen etc. genoeg, maar niets waar je de stropdas en/of mantelpakje kunt thuislaten. Daarom heeft de organisatie dit event in het leven geroepen. Een avondje stappen met als gesprekonderwerp werk. De “vrijdagmiddagborrel” eens flink opgeleukt. Alle aanwezigen kunnen naar hartelust netwerken. Aan een aantal goede “chillzones” is natuurlijk gedacht, zodat je ook relaxed met elkaar kunt praten.

De muzikale omlijsting is in handen van o.a Marnix, Roy el Kei, en de Nederlandse Robbie Wiliams. Ook worden er 80’en 90’s classics gedraaid. Nieuw dit jaar is de Recruitment Dance Network Lounge Area. Oesters, champagne en ook hier natuurlijk diverse dj’s.

Toegangskaarten kosten je 12,50 in de voorverkoop via de officiele site. Aan de deur betaal je 2,50 extra. Organisatie is in handen van RAVE-cruitment.

Partyscene mag van de organisatie 2x2 VIP tickets weggeven. Dus jouw kans om te feesten en een nieuw job te scoren!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws