Musica Republica

Partyscene Redactie | 29 oktober 2008
headlines

De dj’s staan klaar, de kaarten vliegen als warme broodjes over de toonbank en de teaser wordt heftig bekeken op de site. De Maassilo en Factory10 worden volledig omgebouwd tot een nieuwe bezienswaardigheid. Musica Republica neemt je mee op een wereldreis langs vijf muzikale wereldsteden.

Miami is hot! En dan bedoelen we niet de tempratuur; Erick E, Roog, Don Diablo, Sunnery James & Ryan Marciano zullen vlammen op het podium. Deze indrukwekkende line up van de beste Nederlandse house dj’s zal ervoor zorgen dat de tempraturen in de Maassilo zullen stijgen!

Tokyo is booming met Meet the Streets! Verwacht het onmogelijke, het ongelooflijke, iets waarvoor je gerust naar de andere kant van de wereld zou reizen… maar dan nu gewoon in Nederland! Een zeer spectaculair podium met de beste hiphop, r&b en eclectische dj’s.

Musica Republica

Berlin ist sehr toll! Tijdens de outdoor editie van Musica Republica ging het bij de techno stage los, daarom word er flink uitgepakt met o.a. Bart Skils vs 2000 and One, Secret Cinema, Warren Fellow, Darko Esser en Kabale und Liebe!

Paris zal shocken! Voor de liefhebber van de schurende, zwepende, smerige en shocking electro: een secret area op de 10de verdieping zal je laten rocken. Bij een heldere nacht en genoeg alcohol opname zal de Eiffeltoren aan de horizon zichtbaar zijn! J’taime!

Voor meer info kijk op www.musicarepublica.nl, op deze site zijn ook nog tickets verkrijgbaar, net zoals bij alle Free Record Shops filialen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws