Gratis clubben op het Rembrandtplein

Partyscene Redactie | 29 oktober 2008
headlines

Na een druk Amsterdam Dance Event waabij o.a. Paul van Dijk en houselabel Defected neerstreken in Escape is het alweer bijna november. En er is veel nieuws te melden over Escape, vorig jaar verkozen tot beste club via de Nightlife Awards. Zoals de lancering van de Framebusters cd en The Rembrandt House Mob, plus Jean Claude Ades die voor d zomerhit van 2008 zorgde met Shingaling: hij staat zaterdag 1 november exclusief in Nederland achter de decks in Escape! Vrijdag een Q&A hier op Partyscene met deze rijzende ster.
The Rembrandt House Mob
Vanaf zaterdag 1 november ligt de eerste Escape presents Framebusters cd in de winkels. Ook kan je hem in Escape kopen, zowel tijdens de lancering als de weken erop. De schijf, samengesteld en gemixed door resident Raymundo, bevat net als elke zaterdagavond in Escape een perfecte muzikale opbouw. En met tracks van ondermeer The Shapeshifters, Freemasons, Dirty South, John Dahlbck en Jean Claude Ades die aanstaande zaterdag bij de lancering tijdens Framebusters optreedt, krijg je een beetje een idee van de vibe van dit zilveren schijfje. Zet hem aan thuis, onderweg in de auto of op een huisfeest, en de Framebusters sound knalt uit je speakers en zorgt voor een perfecte preparty.

Verder gaat The Rembrandt House Mob vanaf deze week genadeloos toeslaan in Escape Lounge: Didier Stijn, Bobby Mash, Reuben Alexander en dj Touch rocken deze nieuwste hotspot van donderdag tot en met zondag. Vrij entree op z'n Hollands, maar internationaal clubben qua atmosfeer en locatie, niet in de laatste plaats dankzij het LED plafond en magnifieke uitzicht op het Rembrandtplein dankzij de imposante raampartij. Ook cocktails en champagne mogen niet ontbreken. Via Escape Caff loop je via de trap zo naar boven, naar de Escape Lounge, elke donderdag tot en met zondag van 20.00 - 03.00 ben je van harte welkom.

Meer informatie vind je op www.escape.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws