Rewind – Back to the old days

Partyscene Redactie | 29 oktober 2008
headlines

Rewind is een avondje back in the days waarbij 80’s pop en 90’s house de muziekstromingen van de avond zijn. Gebracht door gelouterde dj’s die deze tijden bewust hebben meegemaakt. Zo draaien er de volgende dj’s aanstaande vrijdag 31 oktober in de Amsterdamse club Home:

Funky Bastard: oprichter van de beruchte Healers/The Loveboat feesten

Bart Thimbles: bedenker van de Turn Up The Bass collectie

Bob Wisman: dé specialist van de 80’s remix en oprichter van Tuig

Mr.Rosso: bekend van zijn eclectische sets op o.a. de ModelsatWork en de Revolutie

Sun-E: resident en organisator van de Pitchclub
Rewind
De kwaliteit van de dj’s staat er garant voor dat het niet een 13 in het dozijn jaren 80 avondje zal worden. Deze dj’s zullen net die platen draaien die je wel kent maar niet verwacht had te horen. Daarbij heeft organisator Savage (o.a. Revolutie, ModelsatWork/USSR feesten) een vast partypubliek dat er altijd voor zorgt dat het los gaat op de avond.

Het totaal vernieuwde interieur van club Home past perfect bij de twee muzieksoorten. Het middengedeelte, met zijn ‘huiskamerachtige’ uitstraling, is ideaal voor de 80’s sound en het benedengedeelte past met de nieuwe, wat ruigere uitstraling heel goed bij de house sound uit de 90’s. Daarbij zal de bovenste verdieping veranderd worden in een Darkroom! Alle lichten uit en kaarsjes aan, ouwe iT taferelen gaan zich hier herhalen…

De ervaring van de dj’s zal, in combinatie met de ambiance van de onlangs totaal verbouwde club Home zorgen voor een ‘happy feeling’ avondje met een hoog ken-je-deze-nog-nog.. gehalte. Kortom, Rewind bevat alle ingrediënten voor een ‘ouderwetse’ topavond.

Rewind

Vrijdag 31 oktober

22.00 – 05.00

Entree 12 euro

Club Home

www.clubhome.nl

www.rewind-oldskool.hyves.nl

www.savage-productions.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws