Wereldprimeur voor Benjamin Bates

Partyscene Redactie | 28 oktober 2008
headlines

Met de video voor zijn nieuwe single heeft Benjamin Bates een wereldprimeur te pakken.

Binnenkort komt de nieuwe single Forever Running van Benjamin Bates uit en daarbij ook de video. Het is de eerste muziekvideo die opgenomen is met het allernieuwste snufje op camera gebied, The Red. Die camera is op dit moment hot in Hollywood en alle regisseurs staan er voor in de rij om met de camera te mogen werken. Benjamin Bates de gelukkige die de kans kreeg om als een van de eersten gebruik te kunnen maken van deze camera.

benjamin bates

Het geheim van de camera zit vooral in het technische gedeelte. Het ruwe beeld dat direct afkomstig is van de camera is zo verschrikkelijk scherp dat het lijkt alsof het beeld uit het scherm komt zetten en nabewerking haast niet nodig is. Regisseur Peter Jackson (bekend van de Lord of the Rings trilogie) is de eerste regisseur die zijn nieuwe film geheel aan het filmen is met gebruik van ‘The Red’ camera.

De video van Forever Running is net als de video van Benjamin Bates’ vorige single Two Flies geregisseerd door Joey L. Dit Canadese visuele wonderkind is pas 19 en nu al begeerd door alle grote Hollywood studio’s. Forever Running is sinds deze week uit op digitaal formaat. De video zal spoedig in rotatie gaan, maar om alvast een voorproefje te krijgen kun je hieronder alvast The Making Of bekijken.

 

Check ook www.benjaminbates.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws