Records of Inverdan

Partyscene Redactie | 16 oktober 2008
headlines

Records of Inverdan is een nieuw festival, dat zaterdag plaatsvindt. Je kunt er gratis heen.

Records of Inverdan:  een dj-festival met een recordpoging.  Eigenwijs, gezellig, intiem en ter vergroting van het nieuw te bouwen stadshart in Zaandam: Inverdan. Op zaterdag 18 oktober zal in het centrum van Zaandam, op vijf minuten lopen van het centraal station, dit nieuwe festival plaatsvinden. Er zijn maar liefst vier area’s, met house, eclectic, drum ‘n bass en dance classics. Het event begint om 12 uur ’s middags en gaat door tot 00.00 uur. Voor het geld hoef je het niet te laten, want het festival is helemaal gratis toegankelijk.  Check hieronder het programma.

feest

Mainstage: House

Ricky Rivaro, Marc Benjamin, Baggi Begovic, Sunnery James & Ryan Marciano, Praia del Sol, Lamber Fisher, Ba-z, Leon Marvell, Pablo de la Cruz en MC Awi.

Hummer stage: Eclectic

Licious K, GDB, Silva & Callister, Mickso, Steve Lopez, Blankman, the Funkalistics, LMP

Kyoto stage: Dance classics

DJ Rabano, The Harlem Hustlers, Smashing Sebastian, DJ Glenn B, Carlos Barbosa, Pascal Morais, Dj Arlo, Dj Q, Dj Morinho, Mike L, Jay Santi, Nouveau Beats, Rishi Bass, Meo Mania, Remaniax, DJ Rob Boskamp, Dirty Rockers, Alex van Alff

Kade stage: Drum & Bass / Trance / Electro

DJ B-Artistix, DJ 301.9, Jimmy Shimmy, Mart Vader, AnnaKonda, Haas & Hexx back 2 back

Voor de wereldrecordpoging ‘zo lang mogelijk hangmat hangen’ zullen acht deelnemers na het festival de uitdaging aangaan om weer en wind te doorstaan en zo lang mogelijk in een hangmat te verblijven. Altijd al slapend rijk willen worden? Er zijn acht overheerlijke Fatboy-hangmatten te verdelen. Schrijf je in, doe mee en maak kans op €1500,-! Inschrijven kan tot 7 oktober. Op de website is het inschrijfformulier te vinden.

Check ook www.zaandamfestival.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws