Josh Wink video

Partyscene Redactie | 9 oktober 2008
headlines

Jij kunt meewerken aan de nieuwe videoclip van Josh Wink. Check hier hoe je dat kunt doen.

Altijd al gedroomd om mee te werken aan de videoclip van een bekende dj? Dit is je kans. Josh Wink laat zestig jonge talenten meewerken aan de totstandkoming van een speciale videoclip. De dj en producer treedt op bij Nokia Trends Lab, in de studio’s van MTV, op donderdag 23 oktober en de jonge talenten mogen met mobiele telefoons het optreden filmen, tijdens het nummer Stay Out All Night.

Het wordt geen gewone video, maar een speciaal project, namelijk een nieuw, 360° Video Lab, wat zoveel wil zeggen als dat de video alle kanten opgaat. Je kunt echt om je heen kijken. Niet alleen maar recht vooruit, maar ook omhoog, naar links, naar rechts, omlaag. Je draait 360° mee. 

josh wink

Nou kun je de 23e niet zomaar aan komen lopen met je mobieltje en meedoen. Je moet wel even een klein voorbeeld filmen van wat jij kan of wat voor idee je hebt. Je kunt je filmpje vervolgens hier uploaden. Josh Wink zal zelf op 13 oktober uit alle inzendingen de zestig winnaars kiezen. De opnames zullen vervolgens de 23e om 20.00 uur plaatsvinden.  Alle zestig deelnemers krijgen ook nog twee kaartjes voor het feest diezelfde avond, waar naast Josh Wink onder meer Steve Bug en D’Julz optreden.

Check ook www.myspace.com/joshwink.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws