Nachttempel Verkiezing: The Powerzone

Partyscene Redactie | 7 oktober 2008
headlines

“Wij zijn de langst lopende club van dit formaat, die nog steeds onder dezelfde vlag vaart in Nederland.”

Revu’s Nachttempel, de zoektocht naar de beste club van Nederland, is weer begonnen en Partyscene is uiteraard weer partner in dit spektakel. Want vanaf deze week presenteren de 25 genomineerde clubs zich hier op Partyscene. Daarin vertellen ze hoe zij denken te gaan winnen en waarom zij de verkiezing moeten winnen.

 

Revu zoekt een waardige opvolger voor Las Palmas (Rotterdam), Paard van Troje (Den Haag), Doornroosje (Nijmegen) en Patronaat (Haarlem). De winnende club mag zich een jaar lang Revu Nachttempel 2008 noemen en krijgt een geldprijs van 10.000 euro om het Nachttempelfeest mee te organiseren. Partyscene sprak Ron Vermeulen van The Powerzone.

powerzone

Waarom zouden jullie moeten winnen?

“Het zou een bekroning zijn als wij zouden winnen en niet weer een verkapt gesubsidieerd poppodium dat dance programmeert. Wij zijn denk ik, de langst lopende club/venue van dit formaat, die nog steeds onder dezelfde vlag vaart in Nederland. Een andere reden is onze brede programmering, van gay, hardstijl, urban, latin, techno, trance en hoofdzakelijk house. powerzoneAlle nationale- en internationale namen hebben hier gedraaid en draaien hier nog steeds wekelijks.”

Als jullie winnen, wat voor feest gaan jullie dan geven?  

“We zouden dan als thema uiteraard Nachttempel kiezen, lekker makkelijk een boudoir-achtige sfeer en als headliner een dj set van Tiefschwarz. Ik heb een set van ze gehoord wat erg neigt naar de oude Roxy en de sfeer uitademt van meubelstukken's OHAF en OWAP. Lekker los gaan! Groove Armada staat boven aan mijn lijstje maar me 10.000 euro heb je die niet binnen.”

Hoe gaan jullie stemmen scoren?

“Iedereen die vindt dat wij het verdienen moet maar op ons stemmen. Het stukje bij onze locatie op de site van de Revu slaat overigens volledig de plank mis en klopt van geen kanten (misschien passen ze het nog aan). Ik geloof niet zo in dat stemmen. Je kunt hele groepen Hyves mobiliseren, mailings er uit gooien en powerzoneje hele kennissenkring aansporen en vragen of ze er ook een mail uit gooien op kantoren, maar waar is dan de waardering van de stapper? Kijk maar naar de dj list van DjGuide. Echt een aanfluiting. Iedereen laat vrienden en bekenden op zich stemmen er staan van die limonade dj's hoog genoteerd, maar die draaien slechts op feestjes en partijen van verenigingen of zelfs helemaal niet.”

Op wie zouden jullie stemmen, als je niet op je eigen club mag stemmen en waarom?

“Musk in Hilversum, prachtige zaak. Die vaart zijn eigen koers, heeft goed personeel, top glaswerk, goede cocktails, het geluid is goed en de eigenaar is een vriendje van me :-)”

powerzone

Ontbreken er volgens jullie nog clubs die wel genomineerd zouden moeten worden?

“Ja. Jimmy Woo. Als iets in Amsterdam allure heeft, dan is het wel Jimmy Woo. Is ook met recht internationaal bekend onder het betere publiek. Als je op Small World (www.asw.com) kijkt noemt iedereen het in een ademteug met uitgaan in Amsterdam.”

 

Check ook www.thepowerzone.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws