Twee jaar Herr Zimmerman

Partyscene Redactie | 4 oktober 2008
headlines

De mysterieuze Herr Zimmerman is twee jaar op aarde. Om zijn geslaagde inburgering te vieren is er dubbel feest. Zaterdag 11 en 25 oktober nodigt de excentrieke clubkater iedereen uit voor een dansje.


De UFO van Herr Zimmerman landde in het havengebied van Rotterdam, waar de kater zijn nachtclub begon. Het gebied is bekend van de oud-tippelzone aan de Keileweg, maar tegenwoordig heeft het afwerken plaats gemaakt voor muziek. Het is een misverstand dat de club is vernoemd naar de Duitse eigenaar van de club. De club is vernoemd naar… Herr Zimmerman. Logisch toch?


Herr Zimmerman


De buitenaardse kater heeft voor het eerste weekend de uit Canada afkomstige Jake the Rapper uitgenodigd. Deze artiest rapt en draait funky techno. Als je dat al opmerkelijk vindt, dan moet je hem eens zien draaien in zijn blote behaarde, maar vol getatoeëerde borst.


Op het tweede weekend staat David Carretta geprogrammeerd. Samen met dj Hell is hij de voorman van Gigolo Records. Verwacht de typische rauwe en electro techno sound van de zeer uitstralingsrijke Fransman.

Tanzman en Fraulein Z staan op beide dagen zij aan zij met deze headliners.


Meer informatie over de club, de route en de entreeprijs vind je op www.HerrZimmerman.eu.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws