‘Intieme’ avonden in Den Haag

Partyscene Redactie | 3 oktober 2008
headlines

Forget the beach, het is weer tijd om intiem te worden in de clubs. Intiem presents: the new series... Ingredienten: één en al gekkigheid, muziekkwaliteit en bovenal intimiteit!

Intiem’s oog-in-oog-met-de-dj concept zal flink getest worden in dé club van Den Haag: het Paard van Troje. De intieme setting van de kleine zaal zal als decor fungeren waar dj’s direct, oog-in-oog zullen staan met de bezoeker.
Intoem met Warren Fellow
Op 10 oktober geeft Intiem het startsein voor deze nieuwe reeks avonden met als gast dj Warren Fellow. Wat nog meer te zeggen over deze alom gerespecteerde dj die op het moment sky high gaat... Van de zomer nog strandtenten omver geblazen, niets heel latend van strandhutjes met zijn bombardementen van dj-sets. Op het recente Haagse festival The City is Yours nog zelfs mensen op de hurken krijgend, Ibiza (DC10) stijl, laat deze dj weer eventjes zijn controle zien over zijn publiek. Of dat hem deze avond ook gaat lukken, durven we niet te zeggen, maar één ding is zeker: alles is mogelijk!

Met groot machtsvertoon trakteert Warren Fellow het laatste jaar de gemiddelde feestbezoeker op sets die zelden geevenaard lijken te worden. In technoland heeft hij inmiddels bij menig liefhebber een warm plekje weten te veroveren en insiders voorspellen dan ook niets voor niets dat 2009 een gouden jaar gaat worden voor deze held uit Rotterdam! Warren Fellow: “Ik kan erg genieten van kleine settings.. de intimiteit, die hele sfeer... dat is geweldig”.

In Den Haag en Rotterdam inmiddels ongekend populair verwelkomt Intiem deze dj met open armen om ook het Haagse weer eens avondje te voorzien van ijzersterke elektronische kwaliteit muziek. Met deze series wordt ook nagestreven om talentvolle dj’s uit de regio de kans te geven zich te bewijzen en te laten zien wat ze allemaal in hun mars hebben.

Op 10 oktober zijn dit dj’s Gino Gisberto en Flowers Greenfield. Gino, bekend van zijn zelf opgezette knettergekke Stuk feesten in de Rootz en Floris aka Flowers Greefield, is bekend van zijn Gestoord feesten. Beiden dragen zij op hun eigen (gekke) manier hun steentje bij aan de Haagse dance scene.

Om 23.00 zal de gekkigheid losbarsten en om 05.00 uur zal Warren Fellow de laatste plaat opzetten. Plaats delict zal het ‘kleine’ Paard van Troje zijn: neem de rechteringang, trap omhoog en aanschouw de intieme setting die we voor het gemak het ‘kleine’ Paard van Troje noemen.

Datum: vrijdag 10 oktober

Locatie: Paard van Troje
Tijd: 23.00 – 05.00
Dj's: Warren Fellow, Gino Gisberto, Flowers Greenfield, Taco.

Entree: 7,50 euro
www.intiem.hyves.nl  

Een nadere kennismaking met Warren Fellow


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws