PLAY @ Home

Partyscene Redactie | 3 oktober 2008
headlines

Play kijkt terug op een zeer geslaagde afgelopen editie met dj Chuckie die de dakpannen van club Home afdraaide! Een uitverkocht huis, uitgelaten sfeer en top tunes, kortom een fijne start van je weekend. En deze vrijdag 3 oktober kan je wederom soepel je weekeinde in glijden, dankzij de koene platenridders Melly Mel, Jaziah, Indubio en Yab die tijdens Play de draaitafels bemannen.
Play
Play zou Play niet zijn als het niet allemaal weer een stukje ondeugender zal worden: kijk je ogen uit naar al het mooie ‘Play’ materiaal wat  in club Home zal rondlopen, laat je danskunsten zien op een van de danspodia, of aanschouw stiekem vanuit een hoekje de opwindende danseresjes. Kom waarvoor je wilt komen en vind wat je zoekt in een totaal avondje clubbing & playing in de club die je nieuwste thuis is: Home.

Play voorziet tegenwoordig ook in een full table service. Wat is er fijner dan de hele avond voorzien te zijn van drank en lekker op je plek te kunnen blijven zitten om de avond op een luxe en relaxte manier mee te maken. Er kan gekozen worden voor intieme tafels of tafels midden in de spotlights op de dansvloer. Voor meer informatie hierover kan contact opgenomen worden met bilen@clubhome.nl.

In club Home brandt de openhaard vanaf 23.00 en er zal hout op het vuur gegooid blijven worden tot 05.00.

Play
Vrijdag 3 oktober 2008
23.00-05.00
Club Home
Wagenstraat 3 Amsterdam
www.clubhome.nl
DJ’s: Melly Mel, Jaziah, Indubio en Yab

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws