Uit de oude doos: Speedfreax

Partyscene Redactie | 1 oktober 2008
headlines

Partyscene heeft sinds 2000 een enorm archief opgebouwd met allerhande dance nieuwtjes, roddels en interviews. Bijna wekelijks duiken wij in ons archief en kijken wij naar een opmerkelijk nieuwsbericht van een aantal jaren geleden. Vandaag, woensdag 1 oktober, vonden we het volgende bericht van 26 september 2001, een artikel over de lancering van de Speedfreax cd.
Speedfreax
“Een compilatie met een mix van de beste 2step, breakbeats, latin garage en meer. Dat kun je verwachten van de nieuwe Speedfreax cd. Met tracks en mixes van the Masters at Work, Squarepusher, Roni Size, Garbage, Negrocan, MJ Cole, Plump dj's, dj Pied Piper, etc. Een aantal cd's zal op de nacht op onnavolgbare wijze worden uitgedeeld. Bovendien zal de cd op de releaseparty te koop zijn, ver voordat hij in de winkels te vinden is.

Het thema Bring Out The Bitch zal tot uiting komen in de aankleding van Club de Ville (omgebouwd tot een waar Bitchenpaleis) waar diverse zithoeken zijn opgedragen aan Margeret Thatcher, Mary J. Blige en Cleopatra. Tickets kosten fl. 45,- maar wij mogen 3x2 stuks weggeven! Vertel ons wie volgens jou de grootste Bitch op deze Aarde is en wij belonen jou met 2 van die kaarten.“

We wachten met smart op een heuse ‘Speedfreax classics reunion party’ van Meubelstukken. Die kan er wel bij naast OHAF en OWAP, toch?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws