Dance4Life album

Partyscene Redactie | 2 oktober 2008
headlines

Dj’s doneren tracks voor het album van Dance4Life. Steun Dance4Life in de strijd tegen aids en hiv.

dance4life coverTiësto, Paul van Dyk, Don Diablo, Jesse Voorn, Darude, Benjamin Bates en Judge Jules. Het is een kleine greep uit de negentien artiesten die een track gedoneerd hebben aan Dance4Life. De tracks staan op Dance4Life, het album van Dance4Life, dat deze week in de winkels ligt. Daarop dus enkel exclusieve tracks.

Alle artiesten hebben zich belangeloos ingezet voor het Dance4Life album en alle opbrengsten gaan naar het goede doel, waarvan weer een deel naar Schools4Life gaat, het wereldwijde scholenproject van Dance4Life dat hiv en aids onder de aandacht van jongeren brengt.  Met het kopen van deze cd steun je Dance4Life in de strijd tegen aids en hiv!

Tracklist Dance4Life:

01. ATB presents Taylor & Gallahan - Resistance

02. Tiësto feat. Maxi Jazz - Dance4Life (Freedom Mix)

03. Don Diablo & Grand Jackson - Streets Of Fire

04. Judge Jules - Electronic Snare

05. Jon O'Bir - Ways and Means (Paul van Dyk Remix)

06. George Acosta - Dance4Revolution

07. Darude feat. Blake Lewis - Selfless

08. JES - Lost In The Sound

09. Joop - Life is a Dance

10. Mark Norman - Nibiru

11. Jesse Voorn feat. ZoëXenia - SeeMe

12. Filo & Peri feat. Eric Lumiere - We Are

13. Benjamin Bates - On My Feet

14. Jonas Steur-  Vivendi

15. Sied van Riel - E=M Sied Square

16. Progression - Pinch

17. Leon Bolier - 17

18. Turtle Man feat. Drop - Love Me The Way I Am (bonus track)

19. Jenerik Soulz - Room Service (bonus track)

Het album Dance4Life wordt in Nederland verkocht via de reguliere distributiekanalen. De adviesprijs is €12,99. Be Yourself Music steunt Dance4Life met de productie, distributie en marketing van het album. Onder de noemer Dance4Life Music  wil Dance4Life de komende jaren meer producten uitbrengen. Door aankoop van deze producten kunnen mensen zich op een laagdrempelige manier inzetten voor de bestrijding van hiv en aids.

Dance4Life is een internationale organisatie die zich samen met jongeren inzet om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen. Met de verkoop van het album Dance4Life wil de organisatie een music revolution op gang brengen. Je koopt dus niet alleen een cd, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat jongeren wereldwijd educatie over hiv en aids krijgen.  Dance4Life Nederland is de jongerenpartner van STOP AIDS NOW!.

dance4life cover

Een deel van de tracks die op het album staan, zijn ook als ringtone te vinden in een speciaal ontwikkelde webshop. Dance4Life is hiertoe een samenwerking aangegaan met Wuzzon.nl.  Voor € 1,50 zijn de ringtones te downloaden. Circa de helft van dit bedrag gaat naar het goede doel.

Meer info vind je op www.dance4life.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws