Win exclusieve meet & greet

Partyscene Redactie | 24 september 2008
headlines

Rekorder is jarig en dat moet gevierd worden! Zaterdag 27 september wordt feestelijk uitgepakt in Amsterdam op twee locaties (Westerunie & Flexbar) tot 09.00 uur in de ochtend tezamen met twee muzikale grootheden van het Border Community label: Petter (Zweden) en Fairmont (Canada). Hier op Partyscene kan je exclusief als VIP een meet & greet met ze winnen, dus lees snel verder.
Fairmont
Het populaire label Border Community is opgezet door James Holden. James Holden is een man met vele talenten: naast label eigenaar is hij trendsetter als het gaat om muziekproducties. Naast zijn eigen tracks heeft hij al veel hooggewaardeerde remixen gemaakt. Als eigenaar van zijn label heeft hij ook oor voor nieuw en jong talent en werkt daarmee samen. Zo ook met de 24 jarige Petter uit Zweden. Zijn talenten ontpoppen zich zowel productioneel gezien als achter de draaitafels. Zijn tracks Some Polyphony en These Days werden wereldwijd bekend en gedraaid.

Fairmont zijn unieke livesets zijn niet vaak te horen in Nederland. Samen met Petter stond hij vorig jaar in een uitverkochte 11 en over de die avond wordt nog steeds vol lof gepraat. De Border Community man is onder andere bekend van zijn hit Gazebo. Maar ook Juan Sanchez, Wouter de Moor, Rauwkost, Ille Bitch, Freddy Spool en Tom Ruijg zijn van de partij.

In de Westerunie kan je van 22.00 – 04.00 los en aansluitend in de Flexbar om de hoek, van 04.00 tot 09.00. Kaarten kosten 15,- (ex presale fee) en aan de deur 20,-. Meer infomatie op www.rekorder.nl

Om die twee exclusieve VIP kaarten met meet & greet met Petter en Fairmont te winnen, inclusief 10 drankmunten, moet je het antwoord op de volgende vraag voor vrijdag 17.00 mailen naar frank@partyscene.nl: Wat is de echte naam van Fairmont?

Petter - Some Polyphony




Fairmont– Gazebo (Sebastien Leger remix)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws