Too Mucking Fuch

Partyscene Redactie | 23 september 2008
headlines

De nieuwe Rotterdamse club Watt presenteert een nieuw concept met Too Mucking Fuch.

dada lifeHet ene na het andere concept schiet de grond uit en met de komst van Watt is er in Rotterdam nog meer nieuwe ruimte voor creatieve geesten. Op de meeste feesten komen de dj’s snel even hun ding doen en is het pieken. Het nieuwe concept Too Mucking Fuch zegt daar verandering in te willen gaan brengen, omdat er teveel van hetzelfde is. Op zaterdag 8 november is de Rotterdamse Watt het decor voor de officiële kick-off van dit nieuwe concept. We zijn benieuwd.

Allereerst is er een live optreden van Hardsoul, het duo waar de broers Roog en Greg van Bueren achter schuil gaan. Het duo maakte samen met Ron Carrol de legendarische track Back Together, waarmee Hardsoul wereldwijd bij veel producers en labels respect afdwong. Daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor nog veel meer krakers. Hardsoul zal op Too Mucking Fuch samen met percussionist Jethro Angotta, Mc Crown en vocaliste Dorothy Sherman een liveset brengen.

Vanuit Zweden komt Dada Life over. Het duo had hits met The Great Fashionista Swindle, Vote Yes, en Fun Fun Fun en hun opzwepende sound die zowel house, electro en vleugjes techno herbergt zal gegarandeerd zorgen voor spectaculair vuurwerk.

Ook Eddie Thoneick is van de partij, die op dit moment hoge ogen gooit met zijn hit I Wanna Freak You. Ook René Amesz staat achter de decks en op 8 november presenteert hij op dit feest ook nog zijn mix album Little Mountain Rocks. Daarnaast is er een tweede area, die het domein is van het Clubtoclub Festival 2008. Hier vind je artiesten als PiemonteGroove showcase ft. Hugo (live), Drama Society, Luca Balidini en Rob Bardini. De deuren gaan om 23.00 uur open en een kaartje kost 16,50 euro. Dat moet toch wel wat gaan worden.

Meer info vind je op www.toomuckingfuch.eu.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws