Jubileumeditie Revu’s Nachttempel Verkiezing

Partyscene Redactie | 19 september 2008
headlines

Revu’s Nachttempel, de zoektocht naar de beste club van Nederland, is weer begonnen en Partyscene is uiteraard weer partner in dit spektakel. Want vanaf volgende week presenteren de 25 genomineerde clubs zich hier op Partyscene. Daarin vertellen ze hoe zij denken te gaan winnen en waarom zij de verkiezing moeten winnen.
Nachttempel 2008
Revu organiseert de verkiezing voor de vijfde keer op rij en op www.revu.nl/nachttempel kan je al de genomineerde clubs vinden. In Revu 39 (24 september in de winkel) is een uitneembare Nachttempel-bijlage met alle genomineerde clubs en andere uitgaansverhalen.

De beslissende stem ligt zoals altijd bij het uitgaanspubliek. De clubbers kunnen als geen ander bepalen waar ze de beste service krijgen, het beste geluid horen, het vriendelijkst worden geholpen, de meest innovatieve programmering krijgen voorgeschoteld en de vooruitstrevendste acts zien.

Revu zoekt samen met Partyscene een waardige opvolger voor Las Palmas (Rotterdam), Paard van Troje (Den Haag), Doornroosje (Nijmegen) en Patronaat (Haarlem). De winnende club mag zich een jaar lang Revu Nachttempel 2008 noemen en krijgt een geldprijs van 10.000 euro om het Nachttempelfeest mee te organiseren.

Aanstaande zaterdag 20 september wordt er afgetrapt in Panama in Amsterdam. Op deze avond zullen de clubs hun geluid ten gehore brengen. Revu host deze avond de kleine zaal met de Nachttempel.

Stemmen kan tot 19 oktober 12.00 uur via revu.nl/nachttempel. Laat weten welke club jouw stem krijgt!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws