Kick-off Housekeepers

Partyscene Redactie | 19 september 2008
headlines

Op vrijdag 19 september zullen de Housekeepers voor het eerst hun intrede doen in club Home te Amsterdam.

Na drie succesvolle edities op de zaterdag onder de naam House is het dan eindelijk zover: Housekeepers zal elke 3e vrijdag van de maand club Home onder handen nemen en flink binnenste buiten en ondersteboven keren.

Door de vertrutting van onze prachtige hoofdstad zijn er vele mooie initiatieven verloren gegaan. Housekeepers is geboren met het idee om weer een ouderwets goeie clubavond in Amsterdam te laten terugkeren. Dit is de avond waar oude tijden samen smelten met de impulsen van nu.

Housekeepers

Waar draait het om bij Housekeepers? Goeie muziek! Soulfull & funky deephouse hoor je door de speakers in de Basement. Baz bijt het spits af met zijn soulvolle sound. Daarna gaat Greg van Bueren (Hardsoul) huishouden! Hij weet elke crowd aan het dansen te krijgen en iedereen blijft dansen als Baggi Begovic de draaitafels onder handen neemt! Deze DJ/producer wordt alom gerespecteerd en zal zeker laten horen waarom…

Bij een topavond horen natuurlijk leuke mensen. De ambassadeurs oftewel de Housekeepers zijn op verschillende vlakken in de samenleving actief. Ze zorgen voor een mooie samensmelting van creatieve personen, extravagante verschijningen en (onmisbare) feestbeesten.

Club Home

Wagenstraat 3, Amsterdam

Vrijdag 19 september 2008

22.00-05.00

www.clubhome.nl

Reserveringen: 06-24678710

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws