Los in een tunnel

Partyscene Redactie | 17 september 2008
headlines

Het was volle bak, vorig jaar onder Centraal Station Leiden, tijdens de eerste editie van Tunnelfest. Op zondag 21 september belooft een gloednieuwe editie dit feest te overtreffen met een nog indrukwekkender locatie.
Tunnelfest
Ditmaal verhuist het feest naar Amsterdam, waar de Torontotunnel (een brede vierbaans autoweg onder kruispunt Weesperplein-Mauritskade) de plek zal zijn voor een uniek en legaal ondergronds feest. Aanwezige dj’s zijn Carlos Valdes, James Nidecker, Dan Higher, Nick Ryder, Fokko Versloot, Koen Lebens en Tomaschek, vergezeld door een milieuvriendelijke vj Bl0m5t3r en een hoop frisse, zuurstofrijke lucht.

Velen zullen het weten, tunnels zijn de ideale plek voor een feest. Dat ontdekte ook Daniel Tomaschek, die de autovrije zondag vorig jaar aangreep om met party-organisatie Lovin L'ectro een uniek Tunnelfest in Leiden neer te zetten. Al snel was een volledige fietstunnel onder het Centraal Station gevuld met partypubliek, dansend op muziek van ondermeer dj's Darko Esser, Chip & Dale en Arter. “Volgens mij stonden er 1500 man los te gaan”, lacht Tomaschek. “Blijkbaar vinden mensen het nog steeds leuk om op dit soort plekken een feest te bouwen.”

Toronto tunnel

En zo bedacht de organisator voor dit jaar een nog uniekere locatie: de Torontotunnel in Amsterdam. Deze doorgaans drukke vierbaans autoweg is op zondag 21 september totaal verlaten, een perfecte plek om een feest neer te zetten. “Dit wordt een Tunnelfest in overtreffende trap”, aldus Tomaschek, die belooft dat er veelal degelijke electro, minimal en techno door de tunnel zal galmen.

Plus een hoop frisse lucht. De boodschap van de autovrije zondag draait natuurlijk om het milieu, bij Lovin L'ectro wordt daar niet aan voorbij gegaan. Tijdens het Tunnelfest zal er voortdurend frisse, zuurstofrijke lucht de tunnel in worden geblazen. Ondertussen vertonen vj's de mooiste plekjes van onze planeet in een tunnel waar normaal uitlaatgassen domineren, beleven bezoekers nu een ultiem fris ondergronds dansfeest!

Zondag 21 september 2008

12.00 – 17.00

Torontotunnel, Amsterdam

Gratis entree en de minimumleeftijd is 16 jaar

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws