Latin Village in de Westergas

Partyscene Redactie | 11 september 2008
headlines

Op 28, 29 en 30 november is het weer tijd voor Latin Village in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Op 28, 29 en 30 november vindt alweer de tweede Indoor editie van het zomerfestival Latin Village plaats. Vorig jaar kreeg het buitenfestival voor het eerst een indoor vervolg. Ook de overdekte versie van LatinVillage bleek in zeer goede aarde te vallen en daarom keert LatinVillage deze winter terug naar de Amsterdamse Westergasfabriek. En niet zomaar een editie, maar eentje die maar liefst drie dagen lang duurt. Op vrijdag en zaterdag is het festivalterrein van 22.00 tot 06.00 geopend; op zondag vindt het festival van 16.00 uur tot middernacht plaats.

het gaat er heet aan toe

Ook op deze editie gaat de organisatie weer flink de breedte in. Vanzelfsprekend is latin de rode draad en kom je subgenres tegen als latin house, strictly salsa en latin eclectic, maar ook nieuwe muziekstromingen zullen aan bod komen. Zo kunnen bezoekers op vrijdag een spannende mix van salsa en Spaanse rock ontdekken in de gloednieuwe Mestizo area. Op zondag wordt het Baltimore podium geïntroduceerd, waar kennis gemaakt kan worden met deze hotte nieuwe muzikale stroming die een link legt tussen house en hiphop.

Voor ieder wat wils, zo lijkt het devies. Daarnaast zijn er op zondag ook workshops, lessen Capoeira, Samba en Salsa en een modeshow. Het speciale restaurant is iedere dag geopend. De volledige line-up wordt binnenkort bekend gemaakt en vanzelfsprekend houden we je op de hoogte.         

Meer info vind je op www.latinvillage.nl.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws