Vier jaar Full Spectrum

Partyscene Redactie | 10 september 2008
headlines

Met een line up die niet te misstaan is, viert Full Spectrum haar vierjarig jubileum op zeer memorabele wijze en doet dat graag met de feestbeesten pur sang. Een feest dat duurt van 23.00 uur ´s avonds tot 06.00 uur in de morgen vergt immers enig enthousiasme van haar publiek. Full Spectrum denkt niet graag in genres dus de technoliefhebber zal niet enkel zijn hart kunnen ophalen, maar ook hand in hand kunnen dansen met aanbidders van de electro, progressive, acid en dubstep. Dit alles overgoten met een sausje van zeer hoogstaand niveau en 4 Years Of Full Spectrum is geboren!

Aan James Holden hoeven we weinig woorden vuil te maken; een inmiddels gerenommeerde artiest binnen de elektronische muziekscene. Daarbij samen met zijn Border Community onvoorwaardelijk de vaderlijke liefde gegeven die nodig was voor de geboorte van Full Spectrum. Ondertussen een ervaringsdeskundige in het bedienen van het Nederlandse publiek en verliefd geworden op onze voorliefde voor zijn experimentele kant. Kom dus gewoon langs om hem te horen, want zoals Holden zelf zegt: "Het leven is te kort om op MySpace te zitten!"
Full Spectrum
2562 is wellicht voor enkelen nog nieuw, maar zal zeer zeker een uiterst aangename verrassing zijn. Hij gooide hoge ogen met zijn performance op Lowlands en Outhouse en bewees hiermee een heus talent te zijn. Zijn gewaagde aanpak waarin techno en dubstep op toffe wijze met elkaar worden gecombineerd, maakt hem uniek in zijn stijl.

Neerlands trots en trouwe partner in crime van Full Spectrum, Nuno dos Santos, is er ook bij. Zijn inzet als residential en designer vanaf het begin, maakt Full Spectrum mede zo succesvol als zij nu is. Gevoel voor muzikale schoonheid en de innemende glimlach op zijn gezicht maken zijn sets altijd een lust voor het oor en oog.

Vj Slof zorgt voor de visuals en ja; dat doet hij best goed. Een vertrouwd gezicht van Full Spectrum en staat garant voor een uiterst creatieve, speelse en prettig gestoorde vj-set die de hoofden zal doen tollen.

Vrijdag 19 september 2008

23.00 – 06.00 uur

Entree 16,00

Tivoli de Helling

Utrecht

www.tivoli.nl

www.fullspectrum.nl 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws