Doe de Haarlem Shuffle!

Partyscene Redactie | 10 september 2008
headlines

Na een natte zomer is het tijd voor... de Haarlem Shuffle! Vergeet de regen én de muzikale hokjes en leef je uit op de uiteenlopende beats van de dj’s Sander Hucke, Georgio Schultz en Flexmeister F. Zij zetten de cdspelers op de shuffle stand: van house naar reggae en 2step, via balkan beats, acid en hiphop, tot rock, disco, latin, electro en techno, als het maar swingt! En dat in een monumentaal en industrieel rijksmonument uit 1896 bestaande uit twee indrukwekkende zalen, oftewel de mooiste party locatie van Haarlem.
Shuffle
Sander Hucke komt de antieke pannen van het dak draaien als Shuffler van het eerste uur, Georgio Schultz goochelt weer met gemak alle muziekstijlen door elkaar tot één opzwepende mix en Flexmeister F heeft niet voor niets de F van Feest in zijn naam... Ook MC Haits en VJ Zenthar zijn van de partij op dit populairste feestje van Haarlem. Dus reken op een dik feest in de Turbinehal! Natuurlijk zullen De Nachtbroeders in het intieme Oliehuis gaan nachtbraken met techno, techhouse en minimal. Stevige Berlijnse kost dus.

Tussen het muziekgeweld van De Nachtbroeders door zet Flexmeister F het Oliehuis op zijn kop met zijn Disco Bingo. Wat is dat? Disco Bingo werkt zo: Iedereen die binnen komt zal een bingokaart met potlood ontvangen met daarop de titels van de meest foute partytunes. Vanaf het moment dat de zaal vol is gaat het los! Flexmeister F kondigt de start aan en dan kan je al dansend met een bingokaart in de hand, de plaatjes die gedraaid worden en die je herkent, afstrepen van je kaart. Wie het eerst zijn of haar kaart vol heeft en naar de dj rent wint een felbegeerd prijzenpakket: hét Shuffle Shirt, vrijkaarten voor Wisselspanning (op 27 september met dj Marcella e.a.) en niet te vergeten de hoofdprijs: kaarten voor het uit-je-dak Oud & Nieuw feest van Form and Function in de Lichtfabriek.
Disco Bingo
Bedenker van Disco Bingo, Flexmeister F, heeft in het afgelopen jaar niet stilgezeten. Als organisator van opvallende concepten en rondreizende feesten en partijen als Haarlem Ordinair, De Schillenhut, Hooked, Vuige Fuif, Club GourMed tijdens Girls Love DJs, The Pool tijdens Backyard en The Plees To Be op het A Day at the Park festival, Voltt Loves Summer en Wooferland probeert hij de ouderwetsche, kneuterige doch aanstekelijke gezelligheid van weleer tijdens het hedendaagse clubben nieuw leven in te blazen.

Kaarten voor Shuffle gaan weer weg als vanouds. De E-tickets zijn via www.formandfunction.nl te bestellen a 10,- euro. Je kan ook reserveren via shuffle@formandfunction.nl en ze op de avond zelf aan de deur ophalen, dan betaal je 12,50. Zonder reservering ben je 14,- euro kwijt aan de deur.

Shuffle

Zaterdag 13 september 2008

22.00 – 04.00

De Lichtfabriek

Minckelersweg 2

2031 EM Haarlem

www.formandfunction.nl

www.lichtfabriek.nl

www.formandfunction.hyves.nl

www.disco-bingo.hyves.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws