De derde en laatste editie van dit jaar: SUMMERTIME MAGZAZINE

Partyscene Redactie | 6 september 2008
headlines

Prosecco en surfplanken

Ik heb een aantal cliché verslavingen zoals schoenen, chocolade, ijskoude prosecco, de zomer en een aantal niet zo cliché verslavingen waaronder volkoren crackers met ketchup, uitvogelen welke bank de beste rente geeft en urenlang in de Atlas staren om vervolgens mijn daar-wil-ik-heen-op-vakantie-lijst uit te breiden. Dankzij mijn reislustige vrienden die  afgelopen jaren massaal zijn geëmigreerd, wordt de keus meestal voor mij gemaakt. De één zoek ik op in het Italiaanse Perugia, de ander in Madrid, weer anderen in Brazilië en dit jaar worden het New York en San Francisco. Mijn doel in dit leven is om in ieder geval de helft van alle landen in de wereld te bezoeken. En ik ben al aardig op weg. Het hele Caribische gebied heb ik gezien, Canada, Suriname, Sri Lanka, de Malediven en zo kan ik nog even doorgaan. Mijn beste ideale vakantie is stad gecombineerd met strand (zie pagina 18). Overdag zonnen en ’s avonds shoppen, slenteren door straten en dineren op idylllische pleinen. Bij voorkeur ga ik in de winter. Even ontsnappen aan de donkere, regenachtige dagen waarbij je futloos op de bank zit in pyama, dikke sokken, wollen vest met een mok warme kruidenthee in je handen.

In de winter lijk ik ook altijd op non-actief te staan (tips om fit te blijven in de winter op pagina 28). Zomers ga ik rustig een rondje joggen voor de werkdag begint. In de winter ben ik niet vooruit te branden! Zomers tennis ik, sta ik uren te beachballen op het strand of ben ik baantjes aan het trekken in het zwembad. Inmiddels krijg ik zelfs surfen onder de knie. Aangezien windsurfen mij makkelijk af gaat, werd het tijd om het eens zonder zeil te doen. Na een mislukte poging in het Braziliaanse Pipa, maak ik nu de Nederlandse kust onveilig. Het gaat steeds beter (al ben ik niet zo goed als collega Hidde) maar het duurt waarschijnlijk jaren voordat ik mijzelf surfchick kan noemen. De Summerbabe-finalisten van dit jaar deden het beter in het water........ (zie pagina 24)

Wat ik ook mis in de winter is flirten. Het zal wel komen doordat de mooie jurkjes, peeptoes en bikini’s weer in de kast verdwijnen. En dan die regen. Het is ook wel begrijpelijk dat de meeste relaties in de lente en zomer ontstaan. Maar....niet getreurd vrijgezellen. Summertime is op jacht gegaan en heeft de 25 meest begeerde bachelorettes van Nederland gevonden. Het belangrijkste criterium: beauty met brains.

See you next Summer,

Maaike  

summertime

  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws