Drie uur lang Gregor Tresher

Partyscene Redactie | 27 augustus 2008
headlines

De zwoele sounds van Gregor Tresher en het strand van Bloemendaal: een ideale combinatie! Dat moet Firma Gezellig ook gedacht hebben, en daarom staat de Duitser zondag 7 september drie uut lang bij Woodstock 69 in Bloemendaal achter de decks of laptop, op de closing party van Dansen aan Zee.
Gregor Tresher
Rejected, Warren Fellow, Unders, Sandeep en Steelo zijn er ook bij in Bloemendaal, zij vormen een mooie representatie van de huidige Nederlandse technoscene. Joris Voorn en Edwin Oosterwal zullen samen weer eens te bewonderen zijn achter de decks voor een twee uur durende dj set en dat belooft veel goeds. Unders en Sandeep vallen dit jaar op met hun eigen populaire feestjes Bleifrei en Dik!. Daarnaast hebben ze menig groot podium zoals Time Warp Nederland, Cocoon en Circo Loco gerockt dit jaar. Resident Steelo (of is het nou Stay-Low) ontbreekt natuurlijk ook niet op het slotfeest. Het slotakkoord ligt in handen van de man die hot is op het moment. Warren Fellow zal Dansen aan Zee op het binnenpodium afsluiten. Warren stond afgelopen weekend op zowel Mysteryland en op Creamfields Engeland.

Mocht je hier niet bij kunnen zijn, Gregor is al vanaf vrijdag 5 september in Nederland te bewonderen bij Selektor in Off_Corso en zaterdag 6 september in Groningen bij Huize Maas bij Club Pepper vs Te Smerig. Maar onze goedgemutste Duitse vrind heeft ook te kennen gegeven graag nog 1,5 uur eraan vast te plakken tijdens de officiële Dansen aan Zee after party in de Stalker in Haarlem op 7 september.

Tickets zijn aan te schaffen via www.dansenaanzee.nl en kosten 10,- en aan de deur ben je 12,50 kwijt. Vanaf 00.00 vindt de after plaats in de Stalker, entree 5,-.

Gregor Tresher - Neon

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws