Kick-off technosiezoen in Nijmegen

Partyscene Redactie | 25 augustus 2008
headlines

Het technosiezoen van Nijmegen is weer van start gegaan. Op vrijdagavond 5 september vindt de kick-off plaats in Inferno. Er staan drie acts op het programma, waaronder de uit Zweden afkomsite Joel Mull.


Mull draait samen met Sandrien, Rauwkost en Rick Vio op Waakvlam. Een nieuw concept in de Waalstad. De vrijdagavonden van Inferno zijn inmiddels uitgegroeid tot een waardige concurrent van ‘die andere bekende technoclub in Nijmegen.’ Vast terugkerende feesten op de vrijdag zijn Mood Elevator, Deeplay en Smoov.


Joel Mull


Waakvlam werkt samen met Vrijbuiters, een collectief van dat op slinkse guerrilla wijze ergens opduiken met een feest. Naar eigen zeggen maakt dit groepje ‘nachthonden’ geen grappen en houden zij van ‘relaxperimenteren’.  


Mull zette onlangs nog een dikke set neer op het Awakenings Festival, maar naast dj is de Zweed ook ene gevierd producer op ondermeer het Cocoon en Drumcodelabel. Sandriens ster is snel rijzende in dj-land. Onlangs is zij begonnen met het produceren van haar eigen tracks. Het duo Rauwkost zal een live-optreden doen. De mannen hebben bijna ieder festival gerockt met hun show. Tot slot zal local hero Rick Vio een dj-set draaien.


Kaarten kosten €8 in de voorverkoop en €10 aan de deur. Meer informatie vind je op www.inferno.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws