O’Neill Summerbabe Finale aanstaande zondag in Beachclub Vroeger

Partyscene Redactie | 13 augustus 2008
headlines

 

logo

Zondag 17 augustus vindt de O’Neill Summerbabe Finale plaats. Uit honderden geselecteerde meiden staan er nu twaalf meiden op het podium. In Beachclub Vroeger, Bloemendaal aan Zee, zullen zij over de catwalk paraderen en laten zien wat een echte Summerbabe in huis moet hebben.

Beachclub Vroeger heeft aanstaande zondag de eer om de O’Neill Summerbabe finalisten te ontvangen. Om 14:00 zal de finale plaatsvinden. VJ Nikkie Plessen zal de meiden bijstaan in de finale. De twaalf finalisten zullen over de catwalk paraderen en zichzelf presenteren. Om 15:00 zal de O’Neill Summerbabe 2008 winnares bekend worden gemaakt. Zij wint haar eigen item bij TMF, gaat naar Las Vegas om daar Nederland te vertegenwoordigen in de Miss Hawaiian Tropic verkiezing en staat ook nog eens op de cover van Summertime Magazine. Als je zoveel mooie prijzen wint is het natuurlijk tijd voor een groot feest.

flyer

DJ JOSE viert dit jaar zijn 25-jarige jubileum. De populaire DJ laat dit natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan en organiseert daarom op 17 augustus “HOOKED ON MUSIC VS BEACHFREAKS” op Beachclub Vroeger te Bloemendaal aan zee. Voor deze editie is er een speciaal 8-uur durend programma opgezet en zullen hoogtepunten uit DJ JOSE’s carrière worden afgewisseld met de sound van nu. Daarnaast zijn er natuurlijk guest-DJ’s als: ARTENTO DIVINI, REMY, SANTITO, BENNY RODRIGUES, RANDY SANTINO en BAS & RAM.

Het beloofd dus één groot feest te worden dat je zeker niet mag missen. Koop snel je kaartje in de voorverkoop voor maar € 10,- via aldaevents.com.

Kaarten aan de deur kosten € 15,-

kever

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws