Wakeboarden en Kiten met 15 Summerbabe’s

Partyscene Redactie | 11 augustus 2008
headlines

logo

Veel zon, te weinig wind, 15 prachtige meiden en een heleboel fun.

De ingrediënten voor een geslaagde halve finale van de O’Neill Summerbabe Contest.

o'neill summerbabes

Woensdag vond de halve finale plaats van de O’Neill Summerbabe Contest. Er waren in totaal nog 15 Summerbabe’s die met elkaar de strijd aan zijn gegaan voor hun plek in de finale. Het decor; de Loosdrechtse Plassen en het strand van Zandvoort. ’s Ochtends kregen de dames bij Waterskischool Loosdrecht hun eerste Wakeboardclinic. Meteen werd bewezen dat de meiden meer zijn dan alleen mooi, want al binnen 15 minuten wist iedereen overeind en uit het water te komen. Ook TMF VJ Nikki Plessen, die de spits afbeet, stond al in haar eerste poging op het board.

nikki plessen

Na de lunch vertrok de hele stoet richting Zandvoort, in Summerbabe-stijl uiteraard. De meiden en aanhang reden in echte oldschool Volkswagen Kever cabrio’s. Het weer zat helemaal mee waardoor de meiden optimaal konden genieten van de rit in de cabrio’s.kever

In Zandvoort werden de dames ontvangen bij strandpaviljoen The Spot. Hier stonden O’Neill Teamriders Kevin en Jalou Langeree en het team van Harry Vogelezang klaar om de babe’s de basis van het kiteboarden bij te brengen. Ondanks het gebrek aan wind slaagde sommige dames er toch al in de kite de lucht in te krijgen. Aan het einde van de dag was het de eer aan Nikki Plessen de finalisten van de O’Neill Summerbabe Contest bekend te maken.

Op 17 augustus zullen de 12 finalisten voor het laatst strijden om de titel O’Neill Summerbabe 2008. De meiden zullen zich op de die dag presenteren op de catwalk en laten ze zien wat een echte Summerbabe in huis heeft. De winnares gaat naar huis met een nieuwe mobiele telefoon van LG, haar plek op de cover van Summertime Magazine en ze zal haar eigen item gaan presenteren op TMF.

And last but, not least.. O’Neill Summerbabe 2008 wint een reis naar Las Vegas. In Las Vegas zal zij begin 2009 deelnemen aan de International Miss Hawaiian Tropic Contest.

(Beeld: Robert van Ginkel)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws