Win kaarten voor het leukste strandfeestje van Bloemendaal

Partyscene Redactie | 7 augustus 2008
headlines

Al eerder dit jaar werd Beachfreaks georganiseerd bij  Beachclub Vroeger en deze voorgaande editie was een doorslaand succes. Op zondag 10 augustus kun je vanaf 16:00 wederom terecht bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal. In de grootste Beachclub van Europa, met een sfeervolle zomerse ambiance,  staat Beachfreaks garant voor een party sfeer met gezelligheid en lekkere muziek.

En nu is het mogelijk om kaarten te winnen. Stuur een mail met je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer naar daphne@aldaevents.comen wie weet maak jij kans op twee vrij kaarten.

 beachfreaks_front

Het wordt een geweldig strandfeestje en er is gezorgd voor de beste dj’s op 10 augustus.

De eerste grote naam die naar Bloemendaal komt produceert momenteel onder zijn eigen label Little Mountain Recordings en draait over de hele wereld. Op jonge leeftijd maakte hij de overstap van draaien naar het produceren van platen. Zijn producties werden opgepikt door meerdere grote dj’s en hij draaide onder andere op Dance Valley en Lowlands. We hebben het hier dan natuurlijk over SANDER KLEINENBERG.

De tweede man komt helemaal overgevlogen vanuit Miami. MARKUS SCHULZ  is niet meer weg te denken uit de internationale club scene en is natuurlijk ook aanwezig op Beachfreaks. Van Mysteryland in Nederland tot clubs in Ibiza, Scandinavië en New York, zijn ‘dark, moody, melodic trance’ was de afgelopen jaren over de hele wereld te horen.

De laatste twee namen die de line-up voor Beachfrekas compleet maken, zijn DENNIS RUYER en JOHNNY DE MOL.  Dennis Ruyer is dj bij nummer 1 radiostation in Nederland, radio 538. Hij draaide voorheen bij verschillende festivals, als A day at the park en Lief festival. Tevens is hij vaak in clubs te vinden en op 10 Augustus dus bij Beachfreaks in Bloemendaal. Johnny de Mol ontdekte op jonge leeftijd de liefde voor het artiestenvak en als mede-eigenaar van Club The Mansion begon hij ook met platen draaien. Hij zal bij Beachclub Vroeger dan ook achter de draaitafels plaatsnemen.

Tijdens Beachfreaks zal Viptable.nl een luxe VIP deck verzorgen. Vanaf dit deck kan er onder het genot van een drankje genoten worden van een prachtig uitzicht over strand, zee, dj’s en dansvloer. Een VIP arrangement voor zondag 10 augustus  bestaat uit snelle toegang voor 6 personen, gratis locker en toiletgebruik, een eigen VIP tafel met Fatboy lounge meubilair en een fles Wodka of Barcardi met 2 liter fris naar keuze. Uiteraard is er de hele avond bediening aan tafel op basis van bottle service. Er zijn nog enkele tafels beschikbaar dus reserveer via: VIP by Viptable.nl – 0900 60 600 60 (10ct/min)

beachfreaks_back

Evenement:  BEACHFREAKS // Datum: zondag 10 augustus // Tijd: 16:00 – 23:00 // Venue: Beachclub Vroeger, Bloemendaal aan Zee, Zeeweg 83, Overveen // Min. Leeftijd: 18 jaar // Tickets: earlybirds: (tot 1aug.) € 15,00 Voorverkoop: €17,50 Deurverkoop: €20,00 // Verkoop: www.aldaevents.com Openbaar vervoer: www.9292ov.nl  // Parkeren: op 100m van Beachclub Vroeger

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws