Eightball in Panama

Partyscene Redactie | 5 augustus 2008
headlines

8ball

Het is zo’n dooddoener eerste klas, maar toch is het waar… ‘De tijd vliegt’!Panama viert in augustus alweer haar achtste verjaardag en ter gelegenheid hiervan nodigt Panama 8 van haar trouwste deejays uit om hun 8 meest favoriete platen ten gehore te brengen. Naast all-time heroes Roog & Erick E, zijn ook Marcella, Oz Romita, W&DY, Schaamteloos DJ’s, El Sandro en Santito met regelmaat in Panama te vinden. Hoewel ze allen bijna het predikaat ‘Resident’ verdienen, hebben zij nog nooit in deze formatie gedraaid, het concept is daarom uniek te noemen.

Er zijn diverse voorbeelden te noemen uit de wereldwijde deejay-top, die allen tenminse 1 eigenschap gemeen hebben: ze komen achter de decks helemaal tot bloei en tonen een oprechte, stralende glimlach. Deze is vaak het gevolg van het publiek dat uitzinnig reageert op de platenkeuze van de deejay. Tijdens Eight Ball zullen deze momenten elkaar continu opvolgen aangezien de platenkeuze kan worden beperkt tot slechts de 8 beste platen in zijn of haar collectie, 1 grote climax dus.      

Restaurant
Niet alleen de nachtclub heeft reden voor een feestje, ook het restaurant heeft de bezoekers iets te bieden, namelijk een extra interessant geprijsd 3 gangen-keuzemenu inclusief glas prosecco vooraf en toegang tot de nachtclub. Het menu biedt een klein kijkje in de nieuwe kaart, zoals deze vanaf september gevoerd gaat worden. Al geruime tijd waait er een frisse wind door deze keuken, en de komst van de nieuwe Chefkok (Van Marle, 26), ruim een half jaar geleden, werpt onmiskenbaar zijn vruchten af.  

Kortom, Panama Bar, Restaurant, Theater en Nachtclub staat al 8 jaar voor een complete avond uit, onder 1 dak en augustus lijkt de maand bij uitstek om dit te gaan ervaren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws