(Smells Like) Teen Spirit

Partyscene Redactie | 6 augustus 2008
headlines

Iedereen houdt wel van een goede rockplaat op z’n tijd. Echter zijn de locaties waar je deze plaat zou kunnen horen vaak niet de plaatsen waar je uit wilt gaan. Ook heeft rock een eigen publiek wat vaak niet lekker mixt met het publiek dat naar de Amsterdamse houseclubs gaat.
Teen Spirit
Vandaar dat Savage Productions met een nieuw concept komt. Een avond waarbij men kan rocken in een vette locatie met een gelijkgestemde crowd.

Op Teen Spirit krijg je alle bekende rock nummers te horen. Denk daarbij aan de muziek van Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Kaisers Chiefs, tot aan Chuck Berry en Elvis. Dus geen vage deathmetal herrie maar wel die platen die iedereen kent maar nooit eens te horen zijn als je uit gaat. Het middengedeelte van club Home zal één groot rockfeest worden. Zeker omdat er een basgitarist live gaat meejammen met dj’s Wanna Be A Star en Paul Everready.

Naast het rock gedeelte biedt Teen Spirit ook de beste minimal house. Op de groundfloor van club Home zal één van Nederlands beste minimal dj’s, namelijk Terry Toner, het dak er af draaien. Hij zal worden opgewarmd door dj Yoram en De Zoveelste DJ, twee grote talenten die hun sporen in het minimal circuit al aardig verdiend hebben.

De bovenste verdieping van club Home wordt een ruige VIPer Room, hosted by Jack Daniels. Voor deze ruimte worden alleen de hardste rockers uitgenodigd om samen met Jack D. de beste whisky te komen drinken en mee te rocken met de live playbackrock band!

club Home

Teen Spirit is nieuw & hard en gaat Amsterdam Rocken!

(Smells Like) Teen Spirit

Zaterdag 9 augustus

ClubHome

Entree – 12e

23.00 – 05.00 uur

www.clubhome.nl

Organisatie: Savage Productions

 

DJ’s

Minimal:

Terry Toner

De Zoveelste DJ

Yoram

Rock:

Wanna Be A Star

Paul Everready

Live guitarplayer

 

Hosted by Jack Daniels

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws