Het Grote Na Alles Van Twee Augustus Festijn

Partyscene Redactie | 1 augustus 2008
headlines

Op zaterdag twee augustus brengen KitCatKlub, Exprezz en club Home ‘KitCatKlub&ClicK, Het Grote Na Alles Van Twee Augustus Festijn’. Een grote productie met stoere namen uit de Amsterdamse underground scene in een intieme club. Op drie verdiepingen brengen in twee zalen ruim acht artiesten du jour, jonge honden, reizende sterren en oudgedienden, hun geluid. Mainroom: The Future of Things to Come. Playroom: Amsterdam’s Pride!
KCK
Headliner van de avond is Kabale und Liebe met een lange set in de mainroom. Deze artiest is een van de grotere minimal/techno namen van het moment, met toonaangevende producties en nationale en internationale gigs op alle spots die er toe doen. Robert Powlson (o.a. Linke Soep) neemt de nobele taak waar dezelfde zaal aan het begin van de avond te voorzien van zijn brutaal minimale sound en  een andere favoriet van het moment, Makcim (o.a. Awakenings, Voltt), maakt het feest in de mainroom af.
Vincenzo
Op de knusse zolder laten in de Playroom KitCatKlub&CLiCK een ander geluid horen met rollende deephouse, stoere Detroit house en andere electronische geluiden van knotsgek tot knalsexy. Niemand minder dan Marcello komt na de Gay Pride op Amstelveld en een optreden op Loveland een feestelijke set neerzetten. Click en KitCatKlub resident Vincenzo de Bull brengt een set samen met Exprezz Agency eigenaar en ClicK organisator Stefano Richetta. Jeroen Kok (Vreemd, KitCatKlub) brengt zijn heerlijk eigenwijze Detroit sound. Victor Coral gaat zijn set delen met muzikale vriend Onno. Samen vormen ze Presetone, waarmee ze op deze avond een onofficiële sneak preview vertonen. Verwacht pompende, grenzeloze, diepe en sleazy house. Miss Melera en Mr. Minoz van het populaire GastenZonderGrenzen collectief geven acte de presence en als klap op de vuurpeil zingt en host sexy upcoming pop-queen Susanna Kay (Supperclub, Amstelveld Koninginnenacht 2008) deze uitbundige bende aan elkaar en geeft ze ook nog een speciaal KitCatKlub optreden in de Playroom.

Deze bewuste zaterdag barst voorafgaand op meerdere plekken in en rond onze hoofdstad een overvloed aan vrijheid, toonaangevende muziek en verbroedering los. Dit zijn precies de elementen waar house op gebouwd is. Terwijl in het hart van Amsterdam de jaarlijkse bonte parade van de Gay Pride voorbij vaart, op meerdere grote pleinen de vrijheid van jezelf zijn wordt gevierd en in het Sloterpark bij Loveland Festival de hippe housers gemoedelijk samenkomen, staan in het Twiske alle minimal en techno liefhebbers te dansen op de fine fleur van die disciplines. Op twee augustus is het overal, bovenal en voor iedereen die het wil een groot feest.

De entrée is slechts 10 euro, of win hier last minute tickets! Meer informatie vind je op www.clubhome.nl, www.exprezz.info, www.kitcatklub.nl en www.kitcatklub.hyves.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws