O’Neill Summerbabe Kwartfinale groot succes!

Partyscene Redactie | 31 juli 2008
headlines

summerbae

Gister vond op het strand van Scheveningen de O’Neill Summerbabe Kwartfinale danceplaats. 25 meiden maakte hier hun opkomst. TMF VJ Sacha Visser trapte de dag af waarna de meiden een warming up kregen van choreograaf en personal trainer Roberto da Costa die ze de ‘moves bijbracht van de nieuwe videoclip van Dice Cream.

Vervolgens was het de beurt aan de Amerikaanse Pro Surfers uit Santa Cruise om de babes de basistechnieken van het surfen te leren. Na de lunch gingen de dames het water in en binnen no time stonden de eerste meiden al op het board overeind.  Aan het einde van de dag deed Summerbabe Elise zelfs al een geslaagde poging tot een ware koprol op het board! 17 uur volgde de bekendmaking van de babes die door gingen naar de halve finale. Deze 15 uitgelaten meiden gaan volgende week strijden om hun plek in de finale op 17 augustus bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal.

sasha

Woensdag 6 augustus vindt de O’Neill Summerbabe Halve Finale eerst plaats in Loosdrecht voor een wakeboardclinic en vervolgens in Zandvoort voor de kiteboardclinic. Uiteraard beide onder begeleiding van de Nederlandse top.

top15

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws