De O’Neill Summerbabe Contest gaat verder in Vegas!

Partyscene Redactie | 28 juli 2008
headlines

De O’Neill Summerbabe Contest gaat verder in Vegas!

In de O’Neill Summerbabe Contest gaan we niet alleen op zoek naar toekomstige VJ van TMF. Met je deelname maak je ook kans om naar Las Vegas te gaan om daar Nederland te vertegenwoordigen in de Internationale Miss Hawaiian Tropic Contest.

Afgelopen week zijn er 100 meiden uitgenodigd voor de selectiedag van de O’Neill Summerbabe Contest. Na deze selectiedag zal de afvalrace beginnen. Diverse evenementen worden georganiseerd waarin de Summerbabes zich kunnen bewijzen. Op woensdag 30 juli vindt de kwartfinale plaats; Babes On Boards. Onder begeleiding van personal trainer Roberto da Costa krijgen de babes een warming up voordat ze van de echte Surf Pro’s uit Amerika een surf clinic krijgen.

De halve finale vindt op 6 augustus plaats. Een belangrijke dag voor de halve finalisten. Dit event kan jouw toegangsticket worden naar de finale. Meer informatie volgt nog over deze dag. Dus houdt de site goed in de gaten! Uiteindelijk zal op 17 augustus blijken wie de O’Neill Summerbabe 2008 is. In beachclub Vroeger zal er een spectaculaire finale plaatsvinden.

lasvegas

O’Neill Summerbabe prijzen

We gaan naar Las Vegas! En daar zoeken wij natuurlijk de meest sexy Summerbabe voor. Daarom gaan we door met de contest. Niet getreurd dus als je niet bent uitgenodigd voor de selectiedag. Jouw kansen zijn nog niet verkeken en de concurrentie kan nog groter worden. Inschrijven mag namelijk nog steeds en zal ook doorgaan tot eind augustus. Iedereen maakt kans op de titel Miss Hawaiian Tropic Contest. Summerbabes die al door zijn naar de selectiedag, maar ook de meiden die niet zijn ingeloot. Alles is dus nog mogelijk!

Wacht dus niet langer. Nodig al je vrienden, laat ze op je stemmen, of meld die vriendin aan die jij zo sexy vindt. O´Neill Summerbabe Contest continues in Vegas!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws