Haarlem Ordinair presenteert: rellen met frikandellen!

Partyscene Redactie | 23 juli 2008
headlines

Daar waar de heren en dames van goede smaak hun papillen testen met culinaire verfijndheden, waar gefermenteerd druivensap stijlvol in poëtische woorden wordt gevangen en daar waar koken geen koken meer is maar kokkerellen: Dat is het jaarlijkse eetfestijn Haarlem Culinair. Maar dit tongstrelend festival kent nu al weer voor het derde jaar haar slinkse schaduw evenement in de vorm van Haarlem Ordinair. Dit jaar groter, geiler, gezelliger, gulziger en gaver dan ooit te voren, op vrijdag 1 augustus 2008 in het Haarlemse Patronaat. En jawel, ook hier kokkerellen, maar dan net even anders: Rellen met Frikandellen!
Haarlem Ordinair
Haarlem Ordinair is dit jaar verhuisd, en wel van club Stalker naar de kleine knusse zaal van dé poptempel van Haarlem: het Patronaat. Ook qua entertainment, thema en muziek waagt de organisatie een sprong in het diepe. Natuurlijk zijn wederom de vaste Haarlem Ordinair dj’s Flexmeister F. en DelCampo van de partij, die zich uitsluitend voor deze gelegenheid naar buiten toe presenteren als het Short & Bald Deejay Team. Wat kun je van hen verwachten? Knetterende house naast Hollandse hits, hitsige hip hop naast happy hardcore, afgetopt met het beste én slechtste uit de 80s en 90s. Dit alles doorvlochten met een vleugje geile disco hier en een klassieker daar. Kort samengevat: muziek om goed fout op te gaan!

Flexmeister F heeft in het afgelopen jaar niet stilgezeten. Als organisator van opvallende concepten en rondreizende feesten en partijen als De Schillenhut, Club GourMed tijdens Girls Love DJs, The Pool tijdens Backyard en The Plees To Be op het A Day at the Park festival probeert hij de ouderwetsche, kneuterige doch aanstekelijke gezelligheid van weleer tijdens het hedendaagse clubben nieuw leven in te blazen. Ook als dj laat hij veelvuldig van zich horen op deze fuiven maar tevens op clubevents als TechnoVision, Shuffle, KitCatKlub, De Hele Nacht Door en tijdens het Amsterdams Studenten Festival. Kortom hij is van alle (rommel)markten thuis!
Haarlem Ordinair
Ook DelCampo is een deejay die het klappen van de zweep kent. Deze zomer is het Haarlemse StadStrand niet veiliger maar wel leuker geworden door zijn beats en ook in club Stalker en op de radio van Haarlem 105 heeft al menig plaatje van zijn decks geklonken. Zelf draait hij ook graag classic sets op de steeds bekender wordende TutB feesten. De goorste electro, vuigste rock, glibberigste disco aangevuld met klappers van classics, dat is wat hij draait.

Maar er is meer. Vorig jaar werd het ordi kledingrek geïntroduceerd. In een provisorisch aangelegde kleedkamer konden bezoekers hun dagelijkse kloffie inruilen voor ongekend ordinaire kledij. Een grote hit, en deze komt dus terug van nooit weggeweest! Daarnaast kan je een megasuperturbo VIP pakket winnen bestaande uit een kratje Breezers een dozijn frikandellen met ketchup, een onvervalst ordi outfit én jouw favoriete plaat zal gegarandeerd door de morsige speakers van het Patronaat schallen op vrijdag 1 augustus! Om dit protserige porno pakket binnen te hengelen hoef je je slechts aan te sluiten op www.haarlemordinair.hyves.nl. Het pakket zal namelijk verloot worden onder de leden.

En ook op de avond zelf maak je kans op zo'n VIP pakket, en wel tijdens het nu al glorieuze Disco Bingo. Iedereen die binnen komt zal een bingokaart met potlood ontvangen met daarop de titels van enkele van de meest foute platen ooit gemaakt, afgewisseld met de wat obscuurdere partysongs. Denk aan Een moment zonder jou, Kiss Kiss, Me so horny, The Key The Secret, Mr Vain, Shut up & sleep with me en Dum Da Dum van Melodie MC. Vanaf middernacht gaat het los met Fred Oster en het Short & Bald Deejay Team, en kan je met een bingokaart in de hand de plaatjes die gedraaid worden en je herkent afstrepen van je kaart. Wie het eerst zijn of haar kaart vol heeft en naar de quizmaster rent wint het felbegeerde en bovengenoemde prijzenpakket! Verder worden de meest leipe looks van bezoekers beloond met een alcoholisch drankje en overheerlijke snacks uit de vunzige voetbal kantine.
Haarlem Ordinair
Kortom, dit is Haarlem Ordinair. Een brute feestnacht waar je gewoon met je handen mag eten en de soep niet zo heet wordt gegeten als ‘ie opgediend wordt. Een verfijnd verkeerde avondmix van een 80s party, schlager festival, oldskool houseparty, kneuterige verjaardagsfuif en bruin café waar de gezelligheid gewoon letterlijk van de muren zal afdruipen. Op Haarlem Ordinair op vrijdag 1 augustus kunnen Haarlemmers en aanverwanten dus eindelijk weer eens laten zien dat Haarlem daadwerkelijk leeft!



Haarlem Ordinair
Vrijdag 1 augustus 2008
Patronaat

Zijlsingel 2
2013 DN Haarlem

22.00 tot 04.00 uur

8,- voorverkoop via www.patronaat.nl
8,- aan de deur

Het Patronaat heeft een rookruimte
www.haarlemordinair.hyves.nl
Win hier tickets!


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws