Tiësto verlengt contract Radio 538

Partyscene Redactie | 23 juli 2008
headlines

Tiësto heeft zijn contract bij Radio 538 met twee jaar verlengd. Dat maakte de radiozender vandaag bekend. De dj presenteert sinds april 2007 het radioprogramma ‘Tiësto’s club life’.


De wereldberoemde dj is uit zijn trance-keurslijf gegroeid, maar is zijn achtergrond niet vergeten. Het was altijd een wens van de uit Breda afkomstige dj om breder te gaan draaien. In het programma, dat iedere vrijdagavond van tien tot middernacht te horen is, komen de nieuwste tracks voorbij op het gebied van trance, maar ook techno en andere muziekstijlen.


Tiësto's club lifeMaar fans van het eerste uur hoeven niets te vrezen, want ook de Tiësto-classics komen voorbij. Daarnaast is er met de ’15 minutes of fame’ ook plek voor nieuw en opkomend talent. Elke maandag is er, speciaal voor de internationale fans, een Engelse podcast van de show beschikbaar. Deze podcast is inmiddels al meer dan 7 miljoen keer gedownload.


Programmadirecteur Niels Hooglang is verheugd: “ Tiësto’s club life is een vaste waarde op de vrijdagavond van Radio 538. Beter kun je toch niet in de mood voor het weekend komen? Het is dan ook een eer ’s werelds grootste DJ nog twee jaar aan Radio 538 te verbinden.”


Tiësto’s club life website.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws