Misspoes brengt iets nieuws

Partyscene Redactie | 23 juli 2008
headlines

Vrijdag 25 juli wordt er bij Misspoes uitgepakt. Cadeautjes wel te verstaan, want twee van de meiden, Sanne en Conchita, die het feest maandelijks neerzetten vieren hun 20ste ‘en nogwat jaartjes’ verjaardag. Daarbij kwam het besef dat bij feest cadeautjes horen en dat cadeautjes met iedereen gedeeld behoren te worden!

Vandaar dat de bezoekers op deze ‘vergeet je zwemkleding niet’ editie speciaal verrast zullen worden met een hoop leuks om extra blij van te worden. Het ideale verlanglijstje om al je dromen vrijdag de 25ste uit te zien komen zal er ongeveer zo uit gaan zien:
Misspoes
•          Ontfilterd worden door de Kevin Spacies aka Club zonder Filter

•          Shotjes grabbelen in de grabbelton

•          Flirten met $imon en Gio

•          Op de foto met Brian S

•          Verwend worden door de lieftallige modellen van Kim & Jeroen

•          Canyon’m niet of ken je hem wel?

•          Glaasje champagne erbij en nog veel meer frivoliteiten

Mocht dit alles niets voor jou zijn, weest vooral niet getreurd! Suzie Cue, Jaziah, Brian S, Yab, Maribelle en Raymundo komen ook nog eens de dansvloer rocken tot je een ons weegt.

Kortom een sfeervol, sexy en heel gezellig maandelijks feest in Amsterdam’s nieuwste en meest knusse club: Home. Nog steeds ontdekken wekelijks nieuwe partypeople deze hotspot. Deze compleet nieuwe house georiënteerde locatie is ingericht als een huis waar je je al snel thuis zal voelen. Dit nieuwe (t)huis voor houseliefhebbers kent drie verdiepingen: de mainroom, livingroom en bedroom. Dus even bijpraten in de livingroom alwaar je de club betreedt, lekker relaxen en zwoel dansen met een cocktail in de bedroom en helemaal los in de mainroom, die zich beneden in de kelder van het huis bevindt.

Event entertainment organisatie Kim & Jeroen geeft een originele invulling aan het maandelijkse Misspoes. Ze zorgen samen met de dj’s voor een verrassende avond, waarbij onverwachtse zaken een zeer belangrijke rol spelen. Misspoes brengt namelijk letterlijk (iets) nieuws. Performers en acteurs zorgen namelijk de gehele avond voor een parodie op het laatste nieuws, op een ongedwongen en grappige manier. En je weet wat dit altijd in praktijk betekent: ’s avonds een poes, ’s ochtends een kater!



Misspoes brengt iets nieuws

Vrijdag 25 juli 2008

Home – Wagenstraat 3 - 1017 CZ Amsterdam

22.00-05.00

Entree 12,- euro

Leeftijd 21+

Line-up: Raymundo, Brian S, Jaziah, Suzie Cue, Yab & Maribelle www.misspoesclubhome.hyves.nl

www.clubhome.hyves.nl

www.clubhome.nl

www.kimenjeroen.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws