LOS zaterdag 26 juli 2008……the party continues at the beach.

Partyscene Redactie | 21 juli 2008
headlines

Summerscene geeft 2x2 gastenlijstplekken weg!Wil jij kans maken op deze gastenlijstplekken ga dan snel naar de winpagina en win de plekken voor deze spetterende editie met top dj’s Erick E, Benny Rodrigues en Billy the Klit.


http://www.hyves.nl/showImage.php/286057993_200_200_wYGV.jpegHaal je beste kleren uit de kast en sta nog wat langer voor de spiegel op 26 juli, want het is weer LOS tijd. Na een uitzinnig feest op Barefoot Beach strijkt 26 juli LOS weer neer op Scheveningen. Twee keer eerder was Barefoot de thuishaven voor Den Haag’s zijn meest succesvolle club concept. En met succes, want tijdens de eerste twee edities stond de beach club vol en bol van de fantastische sfeer.


Warm weer, korte rokjes, terrasjes, zon en top deejays zijn dé ingrediënten voor een perfecte zomer. En dat is nou precies hetgeen wat we van deze avond verwachten. Met Erick E, Benny Rodrigues, Billy the Klit, Baggi Begovic, Soulfonic Source, Fetish Verdi, Sam Rafael, Dirty Priest en host MC Vika Kova staat er een line up als nooit te voren. Hou daarom ook rekening met een uitzinnige zaal die uit zijn voegen zal barsten en bereid je voor op een avondje helemaal LOS gaan.

Voor het eerst op LOS is Adjin Begovic, oftewel Dj Baggi Begovic hij is een van de meest toegewijde Nederlandse DJ/producers. Zijn passie voor muziek laat hij doorschemeren in zijn banging housesets. Zijn stijl is te omschrijven als zeer verrassend. Zijn groovy, funky club sound wordt gecombineerd met tribal beats, prachtige vocalen en tintje progressive techhouse.

Dit zal de op één na laatste LOS editie zijn voor dit strandseizoen, 30 augustus is de laatste. Soulmax maakt hier binnenkort de zeer verassende line up van bekent. 1 ding is zeker, ook daar moet je bij zijn!

Deurbeleid:
Er is een aparte entree voor de gastenlijst, er staan hoge hekken om de entree te scheiden in twee rijen en er zijn lockers geplaatst om je spullen in te stoppen, toch adviseren we om zo min mogelijk jassen mee te nemen. Het beste advies wat de organisatie kan geven: Vroeg komen rond 22.00 uur. De minimumleeftijd is 18 jaar. Zorg dat je geldige legitimatie bij je hebt. Een kopie wordt niet als geldig legitimatiebewijs gezien.

Voorverkoop adressen:
In de voorverkoop kosten de kaarten €12,50, tickets zijn online verkrijgbaar via www.Easyticket.nl en bij de Easyticket outlets: deze zijn de te vinden op easyticket.nl of op www.soulmax.nl. Aan de deur worden er nog 500 kaarten verkocht en kosten € 17,50, dus wees er dan vroeg bij.

Weersvoorspellingen:
Mocht er een slechte weersvoorspelling zijn, dan zal er een extra tent worden geplaatst tussen de twee areas. Op deze manier kan LOS te allen tijde doorgang krijgen en zijn we niet afhankelijk van de weersomstandigheden.

LOS-VIP:
Wie zich hier wil laten verwennen in een speciale setting heeft de mogelijkheid een eigen VIP-tafel te bestellen, uiteraard voorzien van consumpties. VIP Reservation: info@soulmax.nl

Routeomschrijving & parkeren:
De bereikbaarheid van het Zwarte Pad ofwel Noorderstrand in Scheveningen is trouwens meer dan goed. Parkeren kan boven aan 't Zwarte Pad (betaald) en er rijdt ook een nachtbus (halte Kurhaus). www.htm.nl

Gastenlijst:Sta je op de gastenlijst? Kom voor 01:00 uur! Daarna vervallen je gastenlijstplekken.

Datum: Zaterdag 26 juli.
DJ’s: Erick E, Benny Rodrigues, Billy the Klit, Baggi Begovic, Soulfonic Source, Fetish Verdi, Sam Rafael, Dirty Priest.
Hosted by MC Vika Kova
Locatie: Barefoot Beach Bar en Club
Showtime: 22:00 – 04:00 uur
Tickets: Presale €12,50, door € 17,50.
Online: www.easyticket.nl
Vvk adres: Check easyticket voor de dichtstbijzijnde outlet.
Website: www.soulmax.nl

Info/contact: info@soulmax.nl
Hyves: ilovelos.hyves.nl

Pin: Er is geen PIN aanwezig dus zorg dat je voldoende cash meeneemt.
NEXT EDITION 30.08.08 LOS DELUXE met special guest uit de UK……….

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws