Win de nieuwe David Guetta cd

Partyscene Redactie | 18 juli 2008
headlines

In navolging van het succesvolle eerste deel van de F*** Me I’m Famous compilatie uit 2006, presenteert de Franse superster David Guetta nu - twee jaar na dato - de tweede editie. “F*** Me I’m Famous International Volume 2”, die uitgebracht zal worden door het gezaghebbende Britse label Ministry of Sound op 28 juli 2008.

Guetta licht een tipje van de muzikale FMIF sluier op en geeft een over twee CD’s uitgesmeerd een voorproefje van wat de bezoeker mag verwachten tijdens de inmiddels legendarische FMIF evenementen.

De compilatie is een afspiegeling van Guetta’s tweeledige karakter; gericht op commercieel succes enerzijds en trouw blijven aan zijn volgelingen van het eerste uur anderzijds. CD1 staat bol van aanstormende club en chart hits die ver voor een commerciële release de vuurdoop al beleefd hebben tijdens de FMIF evenementen en de talrijke sets van Guetta. Naast hoogtepunten als tracks van Robbie Rivera, Sharam, Fedde Le Grand, Benny Benassi en Gregor Salto & Chuckie is op deze schijf exclusief Guetta’s nieuwe single “Tomorrow Can Wait” te vinden - geproduceerd met de gelauwerde Duitse producer Tocadisco -, verkozen tot Radio 538 Dance Smash in week 29.

David Guetta

CD2 neemt de luisteraar mee op een reis door het ondergrondse, naar de kelders van de scene waar de basis wordt gelegd voor toekomstige club hits die Guetta ontdekt tijdens 8-uur durende draaisets in bijvoorbeeld Space, Miami. Tijdens deze monstersets selecteert Guetta vast de pareltjes die de komende maanden een vast onderdeel worden in zijn draai repertoire. Tracks van Eric Prydz, Mark Knight, Funkagenda, John Dahlbäck, Underworld en de gloednieuwe Meck onderstrepen deze voortdurende zoektocht. 

Het hoogtepunt voor FMIF dit jaar is zonder twijfel de wekelijkse residentie in de Pacha op Ibiza, waar headliner David Guetta iedere donderdag tijdens het Ibiza seizoen de aanwezige clubbers mag trakteren op een stomende dosis house met collega DJ’s als Sharam, Bob Sinclar, Martin Solveig, Laidback Luke, Sebastian Ingrosso en Steve Angello, om er slechts een paar te noemen.         

Check de tracklist en win één van de drie cd’s hier!

Meer informatie op www.davidguetta.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws