Line-up Full On Ferry

Partyscene Redactie | 17 juli 2008
headlines

Op zaterdag 1 november vindt Full On Ferry: The Masquerade plaats. Check hier de line-up.

Op 1 november is de Ahoy in Rotterdam wederom het decor van Full On Ferry van Ferry Corsten. Thema is opnieuw The Masquerade. Een wervelend en mysterieus gemaskerd bal waarin zowel de artiesten als publiek met prachtige Venetiaanse maskers zullen verschijnen. De maskers van dit gemaskerd bal staan symbool voor de verschillende muziekstijlen die tijdens Full On Ferry: The Masquerade samenkomen. Ferry zal maar liefst negen uur lang met back2back sessies een breed dance geluid laten horen. Trance is daarbinnen de rode draad, maar ook stijlen als progressive, electro en house komen aan bod.

full on ferry 2007

De meester heeft zelf de line-up samengesteld en die ziet er als volgt uit:

Sander van Doorn

Ferry: “Sander is echt een kwaliteitsproducer met hele goede energieke sound. Ook als dj weet hij diverse stijlen goed te mengen. Ik ben erg blij dat hij er bij want hij is echt Nederlands’ grootste, aanstormende talent.”

Eddie Halliwell

Ferry: “The Master of the Tricks! Geef deze turntable wizard een paar CD spelers, een mixer en wat knallende platen en je zal absoluut versteld staan wat je te horen krijgt. Een heel inspirerende dj.”

Lange

Ferry: “Lange is een hele goede producer die al erg lang meedraait in de scene. Zelf draai ik regelmatig tracks van Lange in mijn sets. Maar ook als dj is hij ontzettend goed met sets die gaan van electro naar trance.”

Solarstone

Ferry: “Eén van mijn persoonlijke helden als het aankomt op trance muziek. Hij is bekend onder een hele hoop pseudoniemen, maar al zijn tracks hebben een zelfde warme progressive sound.”

Marcus Schössow

Ferry: “Marcus is iemand die binnen de trance heel erg zijn eigen stijl heeft geformuleerd en er wordt ook regelmatig naar de Schössow sound verwezen. Je kunt zijn sound nog het beste omschrijven als minimal progressive trance.”

Sidney Samson

Ferry: “Ik vind die echt Nederlandse house sound helemaal te gek en niemand weet dat zo goed neer te zetten als Sidney Samson. Een hele goede dj, maar ook een zeer getalenteerde producer. Zijn laatste single Pump Up The Stereo doet het erg goed.”

Voor meer informatie over het feest surf je naar www.fullonferry.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws