Win een VIP pakket voor Wild Night Out

Partyscene Redactie | 16 juli 2008
headlines

Het is hoog zomer, en het feestgedruis verplaatst zich van de stad naar het strand. Dit geldt ook voor Wild Night Out, de funky party die zich normaal met regelmaat in hartje Amsterdam afspeelt. Een speciale zinderende zomereditie dus deze keer, die op donderdag 24 juli reeds om 16.00 aftrapt aan het Bloemendaalse strand. En wel bij één van Holland’s heetste hotspots: Bloomingdale aan Zee. Een stukje Ibiza dus, maar dan lekker dichtbij. Er wordt uitgepakt met o.a. een mega Red Bull Hummer en de beruchte Jägermeister truck. Mocht het weer niet meewerken geen probleem, er is uiteraard ook een indoor gedeelte waar het los zal gaan met een hele rij aan artiesten. En het enfant terrible van de Nederlandse dancescene is er ook bij: Don Diablo!

Wild Night Out Bloomingdale

Bloomingdale aan Zee is dé beachclub van Nederland. De locatie verrast ieder jaar weer met een totaal nieuwe inrichting, kleur en uitstraling, luxe aankleding en natuurlijk een eigen geluid. Er wordt elke keer weer veel tijd besteed aan de inrichting en decoratie, en daarom zou deze internationale hotspot dan ook niet misstaan op Bali, in Saint Tropez, Miami of Cannes. Het is dan ook niet gek dat wereld DJ’s als Tiësto, Sandy Rivera, Roger Sanchez en Erick Morillo er regelmatig achter de decks plaatsnemen. Deze zomer is Moby zelfs van de partij om zijn dj skills te laten zien en vooral horen. Daarom is voor deze club op het strand gekozen om de speciale Eivissa Sessions editie van Wild Night Out te vieren.

Eregast op deze exclusieve en XL editie is Don Diablo. De sexy Dance4Life ambassadeur is net terug van een succesvolle en uitgebreide tour door Australië en nu druk bezig om zijn aankomende album af te ronden welke na de zomer uit zal komen. Voor deze cd heeft de DJ, producer en labeleigenaar verschillende singles uit het verleden verzameld, al dan niet in een nieuw jasje gestoken, maar ook erg veel nieuw materiaal gemaakt dat voor het eerst te horen zal zijn. Deze maand komt zijn nieuwe single Music is my Life/Hooligans never surrender uit waarvoor hij onlangs de video heeft afgerond. De plaat zal een dubbele A-kant zijn, de tweede video zal een aantal weken daarop te zien zijn en belooft een visueel sci-fi spektakel te worden.
Jagermeister truck
Verwacht dus het onverwachtse van Don op 24 juli, maar toch zeker een dikke en pompende set van deze creatieve artiest waarin je veel nieuwe muziek zult gaan horen, variërend van funky feelgood shit in de Franse traditie tot keiharde Hooligan House. En dat soort klappers, daar is Marc Benjamin ook niet vies van. Deze jonge dj is een graag geziene gozer op feesten als Sneakerz en Franchise, en niet voor niets. Hij weet elke crowd in no time tot een springende massa om te toveren. 

Ook Wild Night Out resident Shagspeare mag niet ontbreken in de line up. De goedlachse dj draait al meer dan tien jaar in clubs en op festivals in binnen- en buitenland, en stond zelfs ooit in de legendarische Amsterdamse housetempel RoXY achter de decks te rocken. Sinds 2007 is zijn eigen stijl van eclectisch naar een meer housy sound verschoven, maar nog steeds met allerlei invloeden uit andere muziekstijlen. Dit is ook terug te horen in zijn eigen producties, die snel uitgebracht zullen worden op zijn eigen platenlabel Vukt Up Sounds.

Samen met Billy the Klit en MC Lady Bee vormde hij tot 2007 de formatie Gelazer! waarmee hij verschillende hits scoorde. Samen met Lady Bee is hij organisator van de jaarlijkse DJ Record Poging op het strand van Bloemendaal aan Zee. En zo is de cirkel rond, want ook de zwoele Lady Bee is er bij op 24 juli bij Bloomingdale om de tunes aan te vullen met haar sexy stem.
Red Bull Hummer Wild Night Out
Verder komt househeld Quintino langs om zijn meest zomerse platen over het strand te laten knallen. Met erg sterke releases scoort hij op dit moment zowel nationaal als internationaal, er is zelfs al een remix van hem op de After Dark cd van Roger Sanchez verschenen, en ze worden gedraaid door dj’s als Benny Rodrigues, Josh Wink, Erick E en Laidback Luke. Met Luke is Quintino ook op tour geweest en daarnaast is hij resident bij NopeisDope geworden. Kortom één van Holland’s heetste nieuwkomers die zal bewijzen nu bij de big boys te horen!

Daarnaast zijn Wild Night Out residents Rockid, King Louis, Ciaran B en MC Knowledje van de partij. Rockid is maar liefst vijf maal Nederlands DJ kampioen geweest en is gezegend met ongeëvenaarde skills waarmee hij van hiphop tot house aan elkaar weet te smeden, aangevuld met een hoop mix tricks. Ciaran B en King Louis zijn al vanaf het begin bij Wild Night Out betrokken en spinnen vaak back2back en nek aan nek. Van dit nieuwe talent ga je nog veel horen! Net als van MC Knowledje, de resident MC van Beatbox en graag geziene gast op de NopeisDope feesten.

Zoals gezegd heeft Wild Night Out zowel een indoor als outdoor area. Buiten in het zand kan je genieten van DJ’s die in de spectaculaire Red Bull Hummer en op de gigantische Jägermeister truck draaien. Royal Red Bulls en Jägermeister shots die worden uitgedeeld maken dit strandfestijn op 24 juli compleet!

Meer info op www.wildnightout.hyves.nl

 

Partyscene mag een VIP Package van 175,- voor 4 personen weggeven, bestaande uit:

4 x VIP Cards

1 x VIP ligbed (voor 4 personen)

1x Sushi (Nigiri,Maki,Sashimii)

1 x Bloomingdale Rose

1 X Freixenet

6 x Blikje Red Bull ( Royal Bull)

De beruchte JägerTruck

 
Don Diablo's Adventures Down Under


 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws