Klaar voor een stugge zomer!

Partyscene Redactie | 16 juli 2008
headlines

STUG brengt je deze zomer maar liefst drie feesten, twéé op Strandclub Naturel en ééntje in het Paard van Troje.

De twee strandfeesten zijn volgends de geijkte methode: gratis entree, lekkere muziek (for those who know), géén deurbeleid, schitterende locatie, zonsondergang, drankjes, zand tussen je tenen (en overal where the sun don't shine), mensen die weten hoe je een feestje bouwt, nog meer drankjes en dan uiteindelijk een voldaan gevoel wat smaakt naar meer.

De eerste STUG IN 'T ZAND is zaterdag 26 juli met Dave Ellesmere (3-uursset), Steven Engelmann, Bob Bishop en de residents Bart van Rijn & Fabio.

Dave Ellesmere heeft een overvolle agenda, mede door het succes wat zijn 3120-label op dit moment geniet. Verwacht een lange set vol met alle stijlen, altijd met de funk als hoofdingredient.

26 juli

Steven Engelmann is een Berlijnse partyhopper, maar niet eentje die vasthoudt aan bepaalde trends of modegrillen. Hij produceert zelfs dubstep en D&B en is verder helemaal geschoold in techno en andere fijne stijlen.

Bob Bishop is een jong talent, maar met de skils van een oldtimer. Ook zijn platenkeuze is er niet eentje van een beginneling, de balans tussen oud en nieuw is altijd perfect.

Het begint allemaal in de middag, de temperatuur bepaalt hoe laat de eerste plaat erop ligt. Maar je kunt er vanuit gaan dat de eerste beats om 16.00 te horen zijn, wellicht dus eerder afhankelijk van de weergoden.

Dan 2 weken later strijkt STUG neer op het vaste honk als gast bij ZOMERGASTEN, de vaste zomeravond van het Paard van Troje.

Vrijdag 8 augustus treedt Rauwkost op met een spetterende liveset, voor dit jonge duo het eerste optreden in deze Haagse venue. Deze avond gaan de residents eens wat langer achter de decks staan (minstens 3,5 uur), dit hadden ze wel verdiend vonden ze zelf (kapsones zijn hun uiteraard niet vreemd).

Dus eindelijk een langere set van minimale maximumheid, van Berlijn tot Detroit en terug. Bart van Rijn & Fabio roggelen t wiel...

Entree voor al dit lekkers is 6 euro en de laatste plaat gaat 04.00 erop/eraf!

17augOm de stugge zomer af te sluiten doen we zondag 17 augustus nog een STUG IN 'T ZAND op de Naturel, nu met een 3-uursset van Edwin Oosterwal, Neo V & Tony H, Stefanowitz en weer de residents!

Oosterwal is natuurlijk bekend van Rejected (duo met Joris Voorn), echt een wereldklasse-act die tijdloze tracks produceert. Dit jaar zijn ze ook echt begonnen met de Rejected-livesets, deze keer Edwin 3 uur solo achter de decks (kom maar op met al dat nieuwe Rejected-materiaal!).

Neo V & Tony H zijn twee ervaren tech-house DJ's die nu al enkele jaren succesvolle feesten geven in het centrum van Oslo. Dit is hun eerste Nederlandse gig dus geef ze een warm welkom (ze zijn sowieso al tevreden met de drankprijzen hier, biertje kost je daar rond de 7 euro).

Dan eindelijk Stefanowitz (aka Stephen J. Kroos) weer eens terug in Den Haag. Deze oudgediende was resident in de Roxy en de IT dus heeft alles wel eens gezien en meegemaakt op muziekgebied. Hij is weer helemaal terug met een unieke minimal/techno sound op labels zoals Smoke en Strom en zijn eigen NU!-parties in de Lexion.

Hier alle info in een notendop:

26 juli Stug in ‘t Zand @ Naturel Gratis ; Dave Ellesmere, Steven Engelmann, Bob Bisohop & Residents

8 augustus @ Paard van Troje 6 euro ; Rauwkost ( Live ), Bart van Rijn & Fabio

17 augustus Stug in ‘t Zand @ Naturel Gratis ; Edwin oosterwal, Stefanowitz, neo V & Tony H, Residents

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws