Rewind

Partyscene Redactie | 11 juli 2008
headlines

Rewind is een avondje back in the old days waarbij jaren 80 pop en jaren 90 house de muziekstromingen van de funky avond zullen zijn. Gebracht door dj's die deze tijden bewust hebben meegemaakt, zowel als dj en als feestganger!

Zo draaien er onder andere de volgende artiesten:

-Bart Thimbles: bedenker van de Turn Up The Bass collectie

-The Funky Bastard: oprichter van de, begin jaren 90 zeer populaire,

Healers/The Loveboat feesten

-Mr.Rosso: bekend van zijn eclectische sets op o.a. de Models at Work

en USSR feestjes

-Bob Wisman: dé specialist van de 80's remix
80s 90s
De kwaliteit en muzieksmaak van deze feestbeesten staat er garant voor dat het niet een 13 in het dozijn jaren 80 avondje zal worden. De dj's zullen namelijk nét die platen draaien die je wel kent maar niet verwacht had te horen. Daarbij heeft organisator Savage (o.a. De Revolutie, Models at Work/USSR feesten) een vast publiek dat er altijd voor zorgt dat het los gaat op de avond. Dus pak je rave shirt achter uit de kast, zet je Wayfarer op en 'Get into the groove'!

Het totaal vernieuwde interieur van de Home past perfect bij de twee muzieksoorten. Het middengedeelte, met zijn huiskamerachtige uitstraling is ideaal voor de 80's sound van weleer. Het benedengedeelte past met de nieuwe, wat ruigere uitstraling heel goed bij de house sound uit de 90's. Daarbij zal de bovenste verdieping veranderd worden in een heuse darkroom… oude iT tijden herleven hier, alles gaat op de tast. Alle lichten uit en kaarsjes aan, als dat niet spannend wordt… Dus trek je beenwarmers maar uit en zet je zaklantaarn

maar aan en duik er vol in!

De combinatie van de muziek, de ambiance van club Home en het uitbundige publiek zorgen voor een 'happy feeling' avondje met een hoog ken-je-deze-nog-nog-gehalte. Kortom, Rewind bevat alle ingrediënten voor een 'ouderwetsche' topavond!

Rewind

Zaterdag 12 juli

22.00 – 05.00

Entree 12 euro

Club Home

Wagenstraat 3 Amsterdam
www.clubhome.nl

www.rewind-oldskool.hyves.nl

www.savage-productions.nl


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws