Strandclub Naturel: DE (party) place-to-be in juli

Partyscene Redactie | 10 juli 2008
headlines

logo_naturel

De maand juli is net begonnen en is het de hoogste tijd dat de Naturel de party liefhebber een kijk uit de doos van het grote feest aanbod laat zien wat er deze zomer allemaal te beleven valt op deze strandclub.

Wat te denken van aanstaande zondag 13 juli; Zeeruis!

De creme de la creme van de minimal techno scene verzamelt zich dan all day long op Naturel, met dj’s die weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Dit zijn zondag:

Marcus Meinhardt (Berlin, DE), Bart Skils, Warren Fellow, Darko Esser, Sandeep, Nemo Farinedigue, Zeekip duo, Pete Richards.

 

Het weekend erna wordt alleen maar gekker, en gestoorder.

Zaterdag 19 juli zal namelijk in handen zijn van de heren van het locale Haagse concept Gestoord, waarbij ‘hoe gekker, hoe beter’ de achterliggende gedachte is. Talentvolle dj’s op slaan de handen ineen en maken er met z’n allen een mooi en vooral gestoord feestje van!

Dj’s: Flowers Greenfield (Intiem), dj Wolff (Deep FM), Boy Bianchi (90 Watts), Jacques Chips en dj Jonathan.

 

De dag erna, zondag 20 juli, zal Firma Gezellig langskomen met zijn Dansen aan Zee beachtour Scheveningen editie.

Progressive house goeroe Behrouz uit Amerika zal, na bij te zijn gekomen van Extrema, een 3-uur set verzorgen die avond waarbij hij ongetwijfeld elke muziekliefhebber op zijn wenken zal bedienen. De andere dj’s die de spectaculaire line-up completeren, zijn Eelke Kleijn, Nick-K en Gino Gisberto.

 

Naturel sluit de knalmaand Juli af met techno in het breedste zin van het woord.

Op zaterdag 26 juli laten we dit over aan de STUG jongens met een dikke Stug in ’t zand editie waarbij ze rijzende ster Dave Ellesmere hebben uitgenodigd voor een 3-uur set. Bij de insiders zeer geliefd en alom gerespecteerd.

Naast residents Bart van Rijn & Fabio zijn de andere dj’s Steven Engelmann (Berlin, DE) en Bob Bishop. 16:00-01:00 uur.

Voor diegenen die de ‘vernieuwde’ strandclub nog niet hebben gezien, wordt je meteen geadviseerd zo snel mogelijk naar deze unieke strandlocatie te gaan voor een hapje, drankje, dansje..wat je maar wilt! Uniek in alle opzichten, want deze strandclub ligt aan het einde van het Zwarte Pad, 100 meter verder dan de laatste strandtent en staat dus als het ware op zichzelf.

 

Upcoming feesten in augustus

BleifVreemd, Hed Kandi, Stug, Tomorrow en more to be confirmed.

Check www.naturel.info voor meer informatie (tijden etc.) en wordt lid van de Naturel hyves: strandclubnaturel.hyves.nl voor de nieuwste feest aankondigingen, want er komt nog meer op het programma deze zomer!

See ya @ strandclub Naturel

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws