Zwoele zomerseks

Partyscene Redactie | 9 juli 2008
headlines

De temperaturen zijn al weer aardig opgelopen en dat betekent meer zin in seks. Tien ideale ingrediënten voor een stevige potje summer loving:

Tekst: Justin Verkijk Beeld: Justin Horrocks

1. Koop een cocktailboek en verwen hem of haar met een zelfgemaakte Cosmopolitan of een Mojito. Van alcohol raken we nou eenmaal wat meer in de stemming. En zo’n cocktail, dat is gewoon sexy.

2. Absoluut cliché nummer één, maar ó zo romantisch. Kies een leuk, maar vooral rustig, plekje op het strand of in een park. Zorg dat je een goed gevulde picknickmand, een kleedje en wat muziek bij je hebt. Na die fles champagne en de broodjes krabsalade is geen mens meer te houden.

3. Na een hete zomerdag op het strand is het lekker om te ontspannen in bad. Gooi heel de badkamer vol met (geur)kaarsjes, schenk een lekker drankje in en bouw de spanning op door zijn of haar rug lekker te wassen en te masseren.

4. Waar strand is, zijn (meestal) duinen. Lekker rustig. Dat komt mooi uit, want die leuke bikini of zwembroek die zie jij veel liever ergens in het zand liggen.

5. Aangezien de keuken een van de favoriete locaties is voor het bedrijven van de liefde: ga samen koken en kijk of je het voorgerecht haalt.

6. Huur of leen een bootje. Zorg voor genoeg proviand en meer aan op een rustig stukje land. Dit geeft je het gevoel dat je op een ‘onbewoond eiland’ zit.

7. Niets is gezelliger dan met z’n tweetjes op het balkon, dakterras of tuin in de avondzon nog even nagenieten. Trek dat gekoelde flesje wijn open, maak een lichte salade klaar en geniet van elkaar.

8. Door de hitte is een slaapkamer zonder airco geen prettig verblijf. Ga met je geliefde de deur uit voor een nachtwandeling. Naar het bos bijvoorbeeld, heerlijk verkoelend. En in het duister ben je natuurlijk super anoniem. Niemand die je ziet....

9. Zwoeler dan samen dansen op een strandfeestje bestaat bijna niet. De ondergaande zon, het zand tussen je tenen en wat sexy muziek staan garant voor goede zomerseks.

10. Een weekendje Venetië of een maand in Bali, samen er tussen uit. Als je hier geen zwoele zomerseks hebt, doe je iets niet goed.

zwoelezomerseks

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws