Solar weekend

Partyscene Redactie | 7 juli 2008
headlines

Extrema presenteert ook dit jaar weer hét creatieve crossoverfestival Solar Weekend o p 9 en 10 augustus bij het recreatiewater ‘De Weerd’ in Roermond. Voor de campinggasten is er op vrijdag 8 augustus de inmiddels legendarische preparty op de Solar Strandcamping vanaf 16:07 uur!

Je kunt tijdens Solar Weekend twee ramvolle dagen en prachtnachten genieten van een brede line-up. Solar Weekend heeft vijf muziekarea’s met house, techno, electro, dubstep, live electronics, minimal, en zelfs IDM, hiphop en pop! Maar het festival is zoveel meer dan dat...

solar

Solar Weekend borrelt namelijk over van de creactiviteiten. Overal om je heen wordt gecreëerd; schilderen, skatedemo’s, vj-workshops, brekend dansen, hiphopkaraoke, graffiti-bombing, theater, de hele shizzle en meer!

Niets moet, alles kan op Solar. Chill op de Solar Strandcamping, neem een frisse plons in het meer, feest op het festivalterrein, neem de boot weer terug naar de Strandcamping en pik die afterfuiven mee!

Stages

Er staan ruim 90 muziekacts en 30 creatieveninitiatieven op het affiche van Solar Weekend 2008. Creativiteit vind je overal op het festivalterrein en de muziek is verdeeld over de volgende vijf area’s: Mash It Up Stage, House of House, Tech Stage, Lemon Community en Spiegeltent.

 

Mash It Up Stage

Wederom veel live acts op de Mash It Up Stage. Rocky electro, soulvolle funk, boemvette hiphop… Knallende gigs in alle soorten! Met Alain Clark, Goose, Rico & Sticks van Opgezwolle, The Subs, C’mon & Kypski, Pete Philly & Perquisite en Infadels is de Solar Mash It Up Stage dikker dan ooit! Losgaan gegarandeerd!

House of house

Geen Extrema zonder FutureFunk! Op beide dagen verzekeren housetoppers Erick E, Roog, Serge Santiago, René Amesz, Ricky Rivaro en alle anderen een warm, clubby feest met de handen in de lucht, zon op uw tronie en rosé in de aanslag!

solarfeest

Tech Stage

Vierkwarts in het kwadraat. Van diep, via funky naar rockend en stevig! Techno, minimal techno, techhouse… Dans met ‘n hoofdletter T van onder meer Remy, Joris Voorn, Oscar Mulero vs Cane, Misstress Barbara, Dominik Eulberg en Slam. Oftewel: Guuuude Laune!

Lemon Community

Het eigenzinnige Lemon Community doet het op haar zo vertrouwelijke onconventionele manier. ‘n Dikkevette line-up met helden als Clark, Dynamix II, Rob Hall, FUCK YOTR, N-Type en Jazzsteppa! Balkan beats, geile electropunk, diiiiiepe dubstep, IDM, bootybass, freaky breakcore, piepkraak teringherrie, techno, vlammende gitaren, minimal, live electronics, acid… zolang ‘t maar ondoorgrond underground is!

Spiegeltent

Op andere festivals zie je in deze tent niets dan lauwe persbobo’s, maar op Solar gaan we voor powerrr to the people! Het programma van de Spiegeltent stuitert op & neder! Optredens met een dikke knipoog en druipend van de rauwe energie. Zekerzweten met Aux Raus, De Jeugd van Tegenwoordig, Nuno dos Santos & TJ Kong en Ben Sims’ maffe discoproject!

Solar = creatief

Je bent wat je maakt is het credo! Zonder Solartiesten geen Solar, zoveel is duidelijk. Het festival is veel meer dan muziek alleen! Creactiviteit vindt je overal om je heen op het hele festivalterrein. Samen met de bezoekers wordt er gebouwd, gekliederd, gefrut en gefeest!

Check de complete line-up op www.solarweekend.com

flyer

Weekendticket € 49,- (ex fee)

9 & 10 augustus, beide dagen van 11.01 tot 23.00 uur

Combiticket      € 65,- (ex fee)

2 dagen + camping van vrijdag 8 t/m maandag 11 augustus

Incl. Solar Preparty (vrijdag), afterparty (zaterdag) en afterpraty (zondag) op de Solar Strandcamping!

Dagticket € 39,- (ex fee)

Zaterdag 9 óf zondag 10 augustus

Timoco-tickets te koop via: http://www.extrema.nl/?module=timoco

SOLAR WEEKEND 2008

8, 9 & 10 augustus 2008

Recreatieplas ‘De Weerd’, Roermond

Voorverkoop via Timoco

Site: www.solarweekend.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws